Ana Sayfa Apple Apple’ın satın aldığı Texture resmen kapanıyor!

Apple’ın satın aldığı Texture resmen kapanıyor!

0
Apple News+

Daha önceden Apple’ın Texture adlı uygulamayı satın aldığını ve şirketi Apple News+ geliştirme sürecinde kullandığını açıklamıştık. Apple News+’ın ortaya çıkmasının ardından Apple, Texture adlı uygulamayı ve uygulamaya bağlı şirketi resmen kapatacağını duyurdu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/29/apple-yeni-ipod-touch-modelini-satisa-cikardi/]

Texture kapanıyor, insanlar Apple News+ hizmetine yönlendiriliyor

Apple’ın Texture’u kapatacağı ilk olarak Mart ayında ortaya çıkmıştı. Şirket, bununla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçındı ancak son çıkan bilgiler abonelik hizmetinin kapatılacağını resmen ortaya çıkardı. Buna göre dergi uygulaması abonelerine mail gönderen şirket, hizmetin sona erdiğini; kullanıcıların bunun yerine Apple News+ hizmetine geçebileceklerini belirtti.

Şirket kullanıcılarına gönderdiği mailde; “Texture sona erdi. Ancak endişelenmeyin, Apple News+ ile sevdiğiniz dergileri okumaya devam edebilirsiniz. Apple News+ her kategoride yüzlerce dergiyi kullanıcıların hizmetine sunar. Ve aile paylaşımı ile de 6 üyeye kadar kullanım imkanı verir.” dedi.

Apple 2018 yılının Mart ayında söz konusu hizmeti satın almış, satın almayı bizzat Eddy Cue yönetmişti. Apple, şirketi yaklaşık yarım milyar dolar karşılığında kendi saflarına kattı. 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz