Ana Sayfa Apple iPhone XR ile ilgili yeni görseller!

iPhone XR ile ilgili yeni görseller!

0
iPhone Ekranlarının Kalibrasyonu Özel Donanım Gerektirmeyecek!

Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan WWDC19 etkinliğinde yeni bir telefon duyurulması beklenmiyor. Yeni iPhone modellerinin Eylül ayında düzenlenecek özel bir konferansta duyurulacağı konuşuluyor. Ortaya çıkan son bilgiler, bu modellerden biri olması beklenen 2019 iPhone XR modellerinin görsellerini ortaya koyuyor.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/05/29/ios-13-ile-ilgili-onemli-bilgiler-ortaya-cikti/]

2019 iPhone XR çift kamera ile geliyor

Yeni iPhone modelinin yayınlanan render görsellerine göre Apple, bir çok farklı renk seçeceğini kullanıcıların beğenisine sunacak. Bu renkler arasında kırmızı, altın, lavanta ve yeşil olması bekleniyor. Ayrıca siyah ve beyaz renk seçenekleri de her zamanki gibi kullanıcıların hizmetinde olacak.

Ortaya çıkan görüntüler daha önce de haberini yaptığımız çift kamera konusunu destekliyor. Bu görsellere göre cihaz çift kamera ile tanıtılacak ve bu kamera yerleşimi 2019 iPhone Xl modelinde olacağı gibi kare bir çıkıntının içine yerleştirilecek. 

Bu çıkıntı eski iPhone modellerinde olduğu gibi sivri hatlara sahip olmayacak. Apple bunun yerine kamera çıkıntısını yekpare bir tasarım ile, tek parça halinde ve yumuşak hatlarla üretecek.

Yeni ve nispeten uygun fiyatlı iPhone modelinin 2019 yılının Eylül ayında tanıtılması bekleniyor. Cihazın iOS 13 işletim sistemi kullanacağına da kesin gözüyle bakılıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz