Ana Sayfa Haberler Apple Destek ile yaşadıklarım! (Video)

Apple Destek ile yaşadıklarım! (Video)

0

Apple Destek, Apple kullanıcılarının Apple cihazlar hakkında herhangi bir sorunu olması durumunda onlara yardımcı oluyor. Apple Destek uygulaması veya internet sayfası üzeriden istediğiniz herhangi bir Apple ürünü hakkında tüm konular hakkında yardım alabiliyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde, Mac mini üzerinden başımızdan geçen bir internet sorununu Apple Destek yardımı ile çözüme kavuşturduk. Peki Apple Destek deneyimi nasıldı, başımızdan neler geçti?

Apple Destek ile başımızdan geçenler

Apple Destek uygulaması üzerinden bize anlık olarak ulaşan bir Apple Uzmanı bizlere yardımcı oldu. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Apple Destek hakkında

Apple’ın kullanıcıları için sunduğu Apple Destek hizmeti, kullanıcılarının Apple ekosisteminde bulunan herhangi bir cihaz, uygulama veya hesap için oluşabilecek sorunları çözmek amacıyla kullanıcılara yardım ediyor. Apple kullanıcıları, Apple hesaplarında yaşadığı sorunlardan tutun da herhangi bir iPhone veya Mac bilgisayarlarda yaşadıkları sorunları bu Apple’ın bu hizmeti sayesinde kolayca çözüme kavuşturabiliyor. Apple Destek’e dilerseniz web sayfası üzerinden dilerseniz uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz.

Apple Destek uygulaması

Apple’ın kullanıcılarına sunduğu çözümlerden birisi olan Apple Destek uygulaması da kullanıcıların sorunlarını farklı şekillerde en kısa şekilde çözmeye odaklanıyor. Kullanıcı, yaşadığı sorunları; sohbet ederek, arama yaparak veya yetkili bir Apple servisinden randevu alarak çözebiliyor. Basit bir arayüz ile karşımıza çıkan Apple Destek uygulaması, kullanıcıların soruları için arama yapmaya da imkan veriyor.

Kullanıcılar, ürünleri hakkında merak ettikleri soruları Apple Destek uygulaması ile bulabiliyor. Örneğin herhangi bir uygulamaya abone olan kullanıcı, aboneliği iptal etmek istediğinde web tarayıcısı üzerinden arama yapmak yerine Apple Destek uygulaması üzerinden arama yaparak Apple’ın ilgili makalelerine kolayca ulaşabiliyor.

Apple Destek uygulaması sorunları çözmek, merak edilenlerin kolayca bulunmasının yanında kullanıcıların yeni özellikler keşfetmesini de sağlıyor. Kullanıcılar, uygulama içerisinden cihazları hakkında yeni bilgileri keşfedebiliyor


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz