Ana Sayfa iOS Apple, iOS 13.5 Golden Master sürümünü geliştiricilere yayınladı

Apple, iOS 13.5 Golden Master sürümünü geliştiricilere yayınladı

0

Apple bugün itibariyle iOS 13.5, iPadOS 13.5 ve tvOS 13.4.5 için Golden Master sürümlerini geliştiricilerin kullanımına sundu. Golden Master sürümü ile kısa süre içinde yayınlanacak olan final sürümü arasında farklılık bulunmuyor.

Bu sebeple iOS 13’ün ara güncellemesini test etmek isteyenler için minimum hataya sahip sürüm olarak görülebilir. Bu sürümün en büyük yeniliklerin başında, corona virüsüne yakalanan birisi ile temas kurduğunuzun tespiti halinde bilgilendirmenizi sağlayan ve Google ortaklığında geliştirilen API bulunuyor.

iOS 13.5 Golden Master sürümünde bulunan yenilikler

Ayrıca kullandığımız cihazlar maske taktığınızı tespit ettiğinde Face ID ekranından, şifre bölümüne geçiş yapıyor. Böylece kilit ekranında zaman kaybı yaşanmıyor.

Buna ek olarak FaceTime görüşmelerinde konuşan kişinin görüntüsünün büyümesinin önüne geçilebiliyor. iOS 13.5 ile kullanıcılara sunulan dikkat çekici yenilikler arasında bunlar bulunuyor. Ayrıca çeşitli hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri de yer alıyor. iOS 13 güncellemesini alan tüm modeller bu güncellemeyi alacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz