Ana Sayfa Jailbreak iPhone’ların ekran kilidini açan jailbreak yayımlandı

iPhone’ların ekran kilidini açan jailbreak yayımlandı

0

Hackerlar iPhone’larını yetersiz bulan kullanıcılar için iPhone’ların ekran kilidini açabilen yeni bir jailbreak yayımladı.

unc0ver ekibi hafta içinde iOS 13.5 için bir jailbreak sürümünü yayınlayacağını açıklamıştı. Ekip, iOS 13.5’i çalıştıran en yeni modeller de dahil olmak üzere her iPhone’un kilidini açan yeni bir “jailbreak” aracı paylaştı.

iPhone’ların ekran kilidini açan jailbreak hangi cihazları destekliyor?

unc0ver ekibi tarafından yayımlanan jailbreak,  iOS 13.5 ile birlikte iOS 11 ve üstünü çalıştıran tüm iPhone’ları destekliyor.

Ekibin jailbreak’i oluşturmak için kullandıkları güvenlik açığının ayrıntıları bilinmiyor, ancak  bu açığın uzun sürmesi de beklenmiyor. Apple jailbreak’in yayınlanmasının ardından açıklarını hemen düzeltiyor. Bununla blirkte Apple’ın, jailbreak’leri kullanılmaz hale getirmek üzere seri bir şekilde çalıştığı da biliniyor.

Buna ek olarak jailbreak işlemiyle cihazınız onaylanmamış uygulamalar ve benzeri paketlere karşı savunmasız hale geldiğini hatırlatmakta fayda var.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz