Ana Sayfa Haberler iPhone 12’nin tanıtım tarihi hakkında yeni iddia

iPhone 12’nin tanıtım tarihi hakkında yeni iddia

0

Apple’ın ürün sağlayıcılarından Broadcom’un CEO’su Hock Tan, bu sene tanıtılacak iPhone modellerinin tanıtım tarihi hakkında açıklama yaptı.

iPhone 12 serisinin tanıtım tarihi yılın son çeyreğinde olabilir

Tan, açıklamasında Apple’ın adını açıkça vermeden şirketin iPhone 12 lansmanına ilişkin bilgiler paylaştı. Bu yılın dördüncü çeyreğine kadar gelirlerinde artışta görmeyi beklemediklerini söyleyen Tan, dolaylı olarak iPhone modellerinin yılın son çeyreğinde tanıtılacağını söyledi.

Tan’ın açıklaması, geçtiğimiz aylarda Wall Street Journal, Bloomberg ve Ming-Chi Kuo gibi çeşitli kaynaklardan gelen açıklamaları desteklemesi açısından dikkat çekiyor.

Şimdiye kadar Apple’ın iPhone 12 serisini bu yılın üçüncü çeyreğinde tanıtılacağı düşünülüyordu. Ancak Tan’ın açıklamasıyla yılın son çeyreğinde tanıtılma ihtimali biraz daha yükseldi. Yeni iPhone modellerinin Eylül veya Ekim aylarında tanıtılıp; iPhone X ve iPhone XR modellerindeki gibi aşamalı olarak satışa sunulması da ihtimaller arasında bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz