Ana Sayfa Haberler iPhone 12 serisinin tasarımı hakkında yeni ipucu ortaya çıkarıldı

iPhone 12 serisinin tasarımı hakkında yeni ipucu ortaya çıkarıldı

0

Apple’ın bu yılın içinde tanıtım tarihine giderek yalaşırken iPhone 12 serisinin hakkında yeni sızıntılar çıkmaya devam ediyor.

Sonbahar aylarında tanıtılması beklenen iPhone modellerinin, arka tarafının tasarımıyla ilgili olarak farklı boyutlarda iPhone 12 kılıfları sızdırıldı.

iPhone 12 serisinin tasarımı hakkında yeni ipucu bulundu

Apple’ın yılın son çeyreğinde tanıtılması beklenen yeni nesil iPhone modellerinin kılıf tasarımlarına dikkatli bakıldığında iPhone 11 serisine benzer olacağı görünüyor. Özellikle de cihazların arka kamera kurulumunun değişiklik olmayacağını da söylememiz mümkün.

Öte yandan iPhone 12 ve 12 Max olarak adlandırılması beklenen giriş seviyesi iPhone modellerinde iki kameranın yer alacağı daha önce çıkan sızıntılarda görünmüştü. iPhone 12 ve 12 Pro Max ise üç arka kamerayla birlikte ve iPad Pro‘da karşımıza çıkan LiDAR tarayıcıyla gelecek. Daha önce ortaya çıkan bilgiler arasında bütün modellerde ekran çentiğinin küçüleceği ve 5G desteği sunan Apple A14 Bionic işlemcisinden güç alacağı da bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz