Ana Sayfa Aksesuar Apple’ın rafa kaldırılan ürünü hakkında büyük sürpriz

Apple’ın rafa kaldırılan ürünü hakkında büyük sürpriz

0

Apple’ın iPhone X lansmanında tanıttığı ancak son kullanıcıyla buluşmadan rafa kaldırılan ürünü AirPower, tamamen sona ermemişe benziyor.

Apple’ın rafa kaldırılan ürünü gelecekte tanıtılabilir

Apple, AirPower’ın tanıtılmasından uzun süre geçmesinden sonra geçen yıl satışa sunulmayacağını duyurmuştu. iPhone, AirPods ve Apple Watch gibi kablosuz şarj uyumlu ürünleri şarj edebilen  AirPower, donanım bakımından beklentileri karşılamaması sebebiyle piyasaya sürülmedi.

Bununla birlikte Apple’ın kablosuz geleceği açısından oldukça önemli gördüğü AirPower şirketin gündeminden düşmemiş gibi görünüyor. Çünkü Apple çalışanları “C68” kod adlı AirPower’a benzeyen bir ürün üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Apple hakkında sızıntı bilgiler veren Jon Prosser, AirPower’ın Apple Watch’u da şarj edebileceğini paylaştı. Prosser’ın paylaştığı fotoğrafta Apple Watch ile AirPods Pro’nun kablosuz olarak şarj ediliyor.

Prosser, Nisan ayında aynı ürünle ilgili olarak A11 işlemcisiyle geleceği, sağ tarafında Lightning girişi bulunacağı ve bu senenin son çeyreğinde veya önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde satışa sunulacağını iddia etmişti.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz