Ana Sayfa Haberler Mini-LED ekranlı iPad Pro ile ilgili yeni gelişmeler ortaya atıldı

Mini-LED ekranlı iPad Pro ile ilgili yeni gelişmeler ortaya atıldı

0

Apple’ın tanıtılması merakla beklenen 12.9 inçlik Mini-LED ekranlı iPad Pro ile ilgili olarak deneme üretimine başlandığı iddia edildi.

Mini-LED ekranlı iPad Pro için çalışmalarını hızlandırıyor

The Elec‘in haberine göre;  Mini-LED panelleri LG’nin tedarik edeceği ve montajı da Foxconn üstleneceği iddia edildi. Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, Mini-LED ekran teknolojisinin daha ince ve hafif ürün tasarımlarını mümkün hale getireceğini söylemişti. Ayrıca yüksek kontrast ve dinamik aralık açısından da dahil olmak üzere OLED ekranlarda bulunan avantajların birçoğunu sunduğunu da belirtti.

Yeni iPad Pro modelinin üretimine en erken bu senenin son çeyreğinde başlanacağı, ancak önümüzdeki sene piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Bu ayın başlarında, Mini-LED ekranlı, A14X işlemcili ve 5G bağlantılı yeni iPad Pro modellerinin üretimine önümüzdeki senenin ilk yarısında başlayacağı söylenmişti.

Apple Mart ayında piyasaya sürdüğü iPad Pro modelinde A12Z Bionic işlemci, 0.5x yakınlaştırma sunan ultra geniş açılı kamera, LiDAR tarayıcı iyileştirmeleri barındırıyordu.

Apple’ın aynı zamanda Mini-LED ekranlı ilk Mac’leri de önümüzdeki senenin sonunda satışa sunması bekleniyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz