Ana Sayfa Haberler Nikkei, yeni iPhone’ların kutu içeriği konusundaki iddiaları destekliyor

Nikkei, yeni iPhone’ların kutu içeriği konusundaki iddiaları destekliyor

0

Nikkei, yayınladığı yeni raporunda Apple’ın yeni iPhone’ların kutu içeriği konusunda diğer kaynakların paylaştığı bilgilerin çoğunu destekledi.

Nikkei, yeni iPhone’ların kutu içeriği ile ilgili yeni bir rapor yayınladı

Nikkei, raporunda bu yıl dört iPhone modelinin tanıtılacağını ve hepsinde OLED ekranların bulunacağını söyledi. Ayrıca Apple’ın bütün yeni modellerinde OLED ekranlarında barındıracağını da belirtti. Nikkei ayrıca iPhone’larla birlikte gelen aksesuarlar hakkında daha önce çıkan iddiaları da doğruladı.

Ming-Chi Kuo’nun geçtiğimiz ay yayınladığı raporda EarPods ve güç adaptörünün yeni iPhone modellerinin kutu içeriğinde yer almayacağı tartışmalara yol açmıştı. Apple’ın bu hamlesi yeni iPhone’ların tanıtımında, çoğu tüketici tarafından olumsuz olarak karşılanacak gibi görünüyor.

Nikkei, raporunda Apple’ın bu aksesuarları maliyetten tasarruf etmek ve ve çoğu iPhone kullanıcısında bu aksesuarlara sahip olması nedeniyle kutu içeriğinden çıkardığını söyledi.

Apple’ın yeni iPhone modellerinin WWDC20 etkinliğinde olduğu gibi çevrimiçi olarak tanıtılması bekleniyor. Pek çok analist COVID-19 pandemisinin sonucunda üretim gecikmelerine dikkat çekti.

Bununla birlikte, Apple’ın bu süreçle iyi başa çıktığı ve sokağa çıkma yasaklarının azalması sonucunda üretim hedeflerine yaklaştığı öngörülüyor. iPhone’ların satışa sunulmasında en fazla bir veya iki ay gecikme yaşanması bekleniyor, bir başka deyişle bütün yeni iPhone modelleri Kasım ayına kadar piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz