Ana Sayfa Haberler Apple’ın şarj aleti olmayan kutusu Xiaomi’ye örnek oldu

Apple’ın şarj aleti olmayan kutusu Xiaomi’ye örnek oldu

1

Apple’ın bu yıl tanıttığı iPhone 12 ailesinin kutusundan şarj aleti çıkmaması rakiplerinin gönderme yapmasına yol açmıştı. Çinli rakip Xiaomi’nin CEO’su ise Mii 11 modelinin kutu içeriğinden, Apple’dan örnek alarak şarj aletini çıkaracağını açıkladı.

Apple’ın şarj aleti olmayan kutusu Xiaomi’ye örnek oldu

Hatırlanacağı üzere iPhone 12’nin tanıtılmasından sonra Xiaomi ilginç bir hamle yapmıştı. Twitter hesabından müşterilerine bir hatırlatma yapmak istediğini söyleyen Çinli firma, şarj adaptörü göndermesi ile sözlü düelloyu başlatmış oldu.

Bu tweetten yaklaşık iki ay sonra, Xiaomi CEO’su Lei Jun 28 Aralık’ta tanıtılacak Mi 11‘in kutusunda şarj cihazı olmayacağını doğruladı.

Jun, şarj cihazının Mi 11’in kutusundan çıkarılmasının bir nedeni olarak çevre korumasını gösterdi ve bu kararın pek çok müşteri için pek iyi olmayabileceğinin farkında olduğunu söyledi.

Ayrıca Jun, Mi 11’in şarj cihazıyla gelen diğer telefonların kutularına göre daha ince olan kutusunun tasarımını da paylaştı.

apple şarj aleti xiaomi

Apple’ın başlattığı bu yeniliği Xiaomi’den sonra hangi şirketin gönderme yaptıktan sonra aynı nedenlerle benimseyeceği zaman içinde ortaya çıkacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz