Ana Sayfa Haberler Apple yeni iPad mini modelini ne zaman tanıtacak?

Apple yeni iPad mini modelini ne zaman tanıtacak?

0

Apple, iPad mini’nin yeni bir sürümü üzerinde çalışıyor. TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılan en son bilgilere göre lansmanın 2023’ün sonuna doğru veya 2024’ün ilk yarısında gerçekleşmesi bekleniyor.

Yeni iPad mini ne zaman tanıtılacak?

Kuo’nun attığı bir tweet serisi, yeni bir işlemcinin yeni iPad mini’nin ana çıkış noktası olacağını söyledi. Mevcut iPad mini Eylül 2021’de piyasaya sürüldü ve ABD’de 499 dolardan başlayan fiyatla 8,3 inç ekran, A15 Biyonik çip, USB-C bağlantı noktası, Dokunmatik Kimlik güç düğmesi, hücresel modellerde 5G desteği ve daha fazlasını içeriyor.

Kuo, yeni iPad mini hakkında ek ayrıntılar paylaşmadı, ancak Apple’ın en azından 2025’e kadar iPad mini’yi katlanabilir bir iPad ile değiştirmesinin pek mümkün olmadığını söyledi. Ming-Chi Kuo, katlanabilir bir iPad’in, iPad mini’den çok daha yüksek bir fiyata sahip olacağına inanıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz