Ana Sayfa Apple Music iOS 17 beta 3 güncellemesi ile Apple Music’e gelen yeni özellik

iOS 17 beta 3 güncellemesi ile Apple Music’e gelen yeni özellik

0
Apple Music Taylor Swift

iOS 17 beta 3 güncellemesinin bir parçası olarak, Apple neredeyse tüm şarkı ve albümlere tam kredi bilgilerini ekledi. Kullanıcılar uzun zamandır bu özelliğin erişilebilir olmasını zaten istiyordu. Apple, Apple Music kredilerini WWDC’de kısaca açıklamıştı, ancak beta 3 güncellemesine kadar hiçbir beta sürümünde uygulamada görülmemişti.

Artık Apple Music’te her bir şarkının sanatçıları, bestecileri, söz yazarları, yazarları ve benzeri gibi bir listesi bulunacak. Bir yaratıcının adına tıklamak, kullanıcıyı sanatçının üzerinde çalıştığı diğer şarkı ve albümlerin listesine götürecek.

Ancak henüz her şarkı veya albümün tüm verilere sahip değil. Kısa süreli testlerde görüldüğü üzere 2000-2023 yılları arasında üretilen çoğu albümün bu bilgilere sahip olduğunu görüldü. Eskiden popüler olan albümlerin verileri bulunurken, daha az popüler olanlarda henüz tam erişim bulunmuyor. Bütün verilere erişimin ne zaman olacağı ise henüz net değil.

Şarkı kredilerine ulaşım

Bir şarkının kredilerini kontrol etmek için yapmanız gereken tek şey üç nokta düğmesine dokunmak ve ardından Kredileri Görüntüle seçeneğini seçmek. Krediler, sanatçılar, şarkı yazarı ve sözleri ve yapımcı gibi farklı kategorileri burada görebilirsiniz.

Apple Music akreditasyonunda yapılan değişiklikler iOS 17 beta 3 ve iPadOS beta 3’te mevcut. Ancak, macOS Sonoma beta 3’te henüz görünmüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz