Ana Sayfa Öne Çıkanlar Apple Watch Series 9 tanıtıldı! İşte detaylar 

Apple Watch Series 9 tanıtıldı! İşte detaylar 

0

ABD’li teknoloji devi Apple’ın aylardır beklenen etkinliği Wonderlust ile birlikte birbirinden etkileyici yenilikler, teknoloji dünyasıyla buluşturuluyor. Etkinliğin en can alıcı üyelerinden birisi olan Apple Watch Series 9, nihayet tanıtıldı. Cihaz, beklenildiği üzere son derece dikkat çekici. İşte detaylar!

Apple Watch Series 9, tasarım tarafında bizlere neler sunuyor?

Bildiğiniz üzere Apple son yıllarda, akıllı saat serilerinde küçük boyut veya kalınlık değişiklikleri haricinde büyük bir tasarım değişikliği yapmıyordu. Beklentiler, Watch Series 9 modelinde de bu geleneğin bozulmayacağı yönünde idi. Nitekim beklenen oldu ve yeni cihaz, önceki model ile çok benzer bir görünüme sahip olacak şekilde tanıtıldı.

Apple

Su, toz ve çizilmelere karşı son derece dayanıklı bir yapıya sahip olan Watch Series 9, 41 mmve 45 mm’lik iki farklı boyut seçeneğiyle birlikte tanıtıldı. Başarılı bir görüntüleme deneyimi sunan ekran, Always on Display özelliğini destekleyecek şekilde üretildi.

Apple Watch Series 9, tasarım tarafında büyük bir devrim yaratamamış olsa da yapılan teknik değişiklikler için aynısını söyleyemiyoruz. S9 isimli yeni bir işlemciyle birlikte kullanıcı deneyimine sunulan cihaz, önceki modele kıyasla çok daha verimli ve güçlü bir şekilde çalışacak şekilde üretildi.

İşlemci tarafındaki önemli verimlilik artışıyla birlikte daha uzun bir batarya ömrü sunacak olan akıllı saat modeli, şimdiden teknoloji dünyasının dikkatini çekmiş gibi görünüyor. Zira, 18 saat gibi iddialı bir batarya ömründen bahsediliyor.

Peki, sizler yeni Apple Watch Series 9 ile ilgili olarak neler düşünüyorsunuz? Cihaz, beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayabildi mi? Kıymetli görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz