Ana Sayfa Apple Apple, iPhone 15 serisini göndermeye başlıyor

Apple, iPhone 15 serisini göndermeye başlıyor

0

Apple, bugün sabah yeni iPhone 15 serisi için ön siparişleri almaya başladı. iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri, 22 Eylül Cuma günü müşterilere ulaşmaya başlayacak. Bu modeller, Apple’ın en gelişmiş ve en pahalı iPhone’ları olarak dikkat çekiyor.

Siparişler gönderime hazırlanıyor

Apple’ın web sitesindeki sipariş durumu, ilk siparişlerin “gönderime hazırlanıyor” aşamasına geçtiğini gösteriyor. Bu, Apple’ın yeni iPhone’ları müşterilere göndermeye hazırlandığı anlamına geliyor.

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki müşteriler, siparişlerini UPS My Choice özelliği veya telefon numarası gibi bir referans numarası kullanarak UPS web sitesi üzerinden takip etmeye başlayabilecekler. Siparişler genellikle Çin’den sevk edilir ve Apple, yeni iPhone’ları Amerika Birleşik Devletleri’ndeki merkezi bir dağıtım merkezine taranana kadar gönderim durumunu değiştirmez.

Her yeni ürün lansmanında olduğu gibi, Avustralya ve Yeni Zelanda’daki Apple kullanıcıları, saat dilimi farkları nedeniyle siparişlerini ilk alanlar olacak.

Bazı modeller tükendi

iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri, bugün sabah ön siparişler başladıktan bir saat sonra tükenmeye başladı. Bazı renkler ve kapasiteler için siparişler Ekim veya Kasım’a kadar gecikebilir. Örneğin, iPhone 15 Pro Max’in siyah renkli ve 1 TB kapasiteli modeli için teslimat tarihi 10 Kasım olarak gözüküyor.

Bazı yerlerde mağazadan alınmak üzere ön sipariş stoku hala mevcut olabilir. Zamanında ön sipariş veremeyenler, genellikle mağazaya giderek lansman gününde yeni bir cihaz almaları mümkün olabilir. Çünkü Apple’ın genellikle mağaza alımları için ekstra stoklar bulunuyor.

Kılıflar ve aksesuarlar yolda

Kılıflar ve aksesuarların, yeni iPhone’lardan önce gelmesi bekleniyor. Bazı müşterilerin siparişleri zaten gönderilmeye başlandı. Apple’ın resmi web sitesindeki kılıf ve aksesuarların çoğu hala stokta bulunuyor. Ancak bazı üçüncü taraf markaların ürünleri de tükenmiş durumda.

Apple, yeni iPhone 15 serisi ile birlikte MagSafe adını verdiği manyetik bir şarj sistemi de tanıttı. Bu sistem sayesinde iPhone’lara uyumlu kılıf, cüzdan, şarj cihazı gibi aksesuarlar kolayca takılıp çıkarılabiliyor. MagSafe aksesuarları da ön siparişe açık ve yakında müşterilere ulaştırılacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz