Ana Sayfa Apple Yeni Apple Pencil duyuruldu! İşte özellikler!

Yeni Apple Pencil duyuruldu! İşte özellikler!

0
apple pencil

Apple Pencil, Apple tarafından tasarlanan ve iPad Pro tablet bilgisayarı için bir giriş aygıtı olarak çalışan bir dijital kalem. 9 Eylül 2015’te iPad Pro’nun yanında açıklandı ve 11 Kasım 2015’te onunla birlikte yayınlandı. Yeni Apple Pencil ise oldukça ilginç özelliklerle duyuruldu.

Yeni Apple Pencil: Fiyatı ve özellikleri

Apple bugün, sürgülü bir kapağın arkasına gizlenmiş USB-C bağlantı noktasına sahip yeni Apple Pencil modelini tanıttı. Yeni Apple Pencil, 79 dolarlık fiyat etiketiyle birinci ve ikinci nesil Apple Pencil’ların altında yer alan daha ucuz bir model. Üst kısmında, kullanıcıların USB-C kablosuyla şarj etmelerine ve eşleştirmelerine olanak tanıyan bir USB-C bağlantı noktasını ortaya çıkaran sürgülü bir kapağa sahip. Aynı zamanda ikinci nesil Apple Pencil’ı anımsatan mat bir yüzeye ve tasarıma sahip.

Yeni Apple Pencil, iPad’in yan tarafına manyetik olarak tutturulduğunda pil ömrünü korumak için uyku durumuna geçiyor. Apple’ın Dünya Çapında Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bob Borchers şunları söyledi:

Apple Pencil not alma, çizim yapma ve resim çizme süreçlerinde devrim yaratarak üretkenlik ve yaratıcılık için sınırsız olanaklar sunuyor. Yeni Apple Pencil, iPad’in çok yönlülüğüyle birleştiğinde dijital el yazısının büyüsünü deneyimlemek, not almak, belgeleri işaretlemek ve çok daha fazlası için harika seçenekler sunuyor. “

Yeni Apple Pencil, diğer Apple Pencil modelleri gibi düşük gecikme süresine ve eğim hassasiyetine sahip olsa da basınç hassasiyeti, kablosuz eşleştirme ve şarj, araçları değiştirmek için çift dokunma ve ücretsiz gravür gibi özelliklerden yoksun. Bununla birlikte, birinci nesil Apple Pencil’ın aksine, en yeni iPad Pro modellerinde Apple Pencil hover’ı destekliyor. USB-C bağlantı noktasına sahip tüm iPad modelleriyle de uyumlu.

Yeni Apple Pencil’ın fiyatı 79 dolar ve Kasım ayı başında piyasaya sürülecek. Birinci ve ikinci nesil Apple Pencil modelleri sırasıyla 99 dolar ve 129 dolardan satışa sunulmaya devam edecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz