Ana Sayfa Apple Apple, AirTag 2’yi 2025’te çıkaracak!

Apple, AirTag 2’yi 2025’te çıkaracak!

0

Apple’ın kayıp eşyalarınızı bulmanıza yardımcı olan küçük ve akıllı aksesuarı AirTag’in ikinci nesil versiyonu, 2025’e kadar piyasaya sürülmeyecek. Apple analisti Ming-Chi Kuo, AirTag 2’nin seri üretiminin geciktiğini ve Apple’ın yeni bir uzamsal hesaplama ekosisteminin bir parçası olacağını söyledi. İşte detaylar…

Apple, AirTag 2 lansmanını 2025 yılına kadar erteliyor!

Apple, AirTag 2’yi 2025 yılına kadar çıkarmayacak. Apple’ın uzmanı Ming-Chi Kuo, AirTag 2’nin yapımının geciktiğini ve Apple’ın yeni bir plan yaptığını söyledi. Kuo, AirTag 2’nin Apple’ın yeni bir gözlüğüyle birlikte çalışacağını da söyledi. Bu gözlük, sanal gerçeklik (VR) ve artırılmış gerçeklik (AR) adı verilen iki teknolojiyi bir araya getiriyor.

AirTag 2’nin bu gözlükle nasıl çalışacağı tam olarak bilinmiyor, ama Kuo’ya göre, AirTag 2, Apple’ın yeni bir uzay hesaplama sisteminin bir parçası olacak. Uzay hesaplama sistemi, cihazların nerede olduklarını ve nasıl hareket ettikleri anlamına geliyor.

AirTag 2’de iPhone 15’te de olan yeni bir çip olacak. Bu çip sayesinde, AirTag 2, eşyalarınızın yerini daha iyi bulabilecek. AirTag 2’nin nasıl görüneceği, ne kadar büyük veya küçük olacağı veya ne kadar dayanacağı henüz belli değil.

AirTag 2’yi görmemize daha çok var, bu yüzden Apple’ın bu cihaz için ne gibi yenilikler yapacağını merakla bekliyoruz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz