Ana Sayfa AirPods AirPods 4 heyecanlandırdı: Gürültü engelleme özelliği!

AirPods 4 heyecanlandırdı: Gürültü engelleme özelliği!

0
airpods 4

Önemli bir kaynağa göre, AirPods 4, 2024 yılında piyasaya sürüldüğünde Apple’ın aktif gürültü engelleme özelliğine sahip kablosuz kulaklık serisinin ilki olacak. Ve başka iyileştirmeler de olacak. Buna ek olarak, AirPods Max kulak üstü kulaklıkların yeni bir versiyonunun da 2024’te piyasaya sürülmesi planlanıyor.

AirPods 4 ve AirPods Max söylentileri!

Apple, 2016 yılında orijinal AirPods ile kablosuz kulaklıkları popüler, ana akım bir ürün haline getirdi. Dünya pazarının yüzde 31’ine sahip olan Apple, en yakın rakibinin üç katı pazar payına sahip. Ancak yeni modeller olmadan zirvede kalamayabilir. AirPods 2 ve AirPods 3 2024 yılında kullanımdan kalkacak ve yerini iki versiyonu olacak dördüncü nesle bırakacak.

AirPods 4 modellerinden biri ANC özelliği sunacak ve Find My uygulamasını destekleyen bir şarj kutusuna sahip olacak. Daha ucuz bir versiyonda ise her iki özellik de bulunmayacak. Bu arada AirPods Pro’nun 2025 yılında yeni bir tasarıma ve çipe kavuşması bekleniyor. Şirket bu cihaz için işitmeye bağlı sağlık özellikleri üzerinde çalışıyor.

Apple’ın kablosuz kulaklıklarına sağlık özelliklerinin geleceğine dair söylentiler ise yıllardır gündemde. AirPods Max’in de yenileme alacağı düşünülüyor. İkinci nesil modelin yeni renk seçenekleri ve USB-C sunacağını, ancak başka pek bir şeyin değişmesi beklenmiyor. Mütevazı yenilemenin 2024 yılının sonuna doğru yapılacağı iddia ediliyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz