Ana Sayfa Apple Yeni sızıntı: Apple etkinliği neden bu kadar geç zamanlı?

Yeni sızıntı: Apple etkinliği neden bu kadar geç zamanlı?

0
scary fast

Apple’ın önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlikte oyunlara odaklandı ve “Japon bir oyun geliştiricisiyle önemli bir bağlantı” kurdu. Etkinliğin önceki etkinliklere kıyasla neden bu kadar geç bir saatte yapıldığını açıklayabilecek nitelikte. İşte Apple etkinliği hakkındaki o detaylar.

Apple etkinliği neden bu kadar geç zamanlı?

Bir kaynak, ‘Scary Fast’in bu kadar gecikmesinin nedeninin Japonya’da mesai saatleri içinde yayınlanabilmesi olduğunu iddia etti. Apple’ın etkinliği 30 Ekim’de 17:00’de gerçekleşecek. Ancak bu Japonya’da sabah 9’a denk geliyor ve bu durum söylentiyle mükemmel bir şekilde örtüşüyor.

Bu, bir Japon oyun geliştiricisinin Apple’ın cihazlarına çıkışını duyurabileceği anlamına gelebilir. CAPCOM ve Hideo Kojima’nın belirli oyunları iPhone 15 Pro ve Pro Max’te yayınlama niyetlerini duyurduklarını zaten görmüştük. Ancak yeni birinin bu mücadeleye girdiğini görmek üzere olabiliriz.

Eylül ayındaki iPhone 15 etkinliğinde Apple, iPhone 15 Pro ve Pro Max cihazlarına güç veren A17 Pro çipinin lansmanını yaptı. Bu yeni eklentilerden biri de donanım hızlandırmalı ışın izlemeydi. Bu, Apple’ın M3 çipinin en büyük özelliklerinden. Ancak Ancak kaynak ‘bir Japon oyun geliştiricisiyle büyük bir bağlantıdan’ bahsetti.

Bu da daha önce Apple ile ortaklık yapmamış yeni bir şirketi ima ediyor olabilir. Bu yüzden Pazartesi günü sürpriz bir çıkış yapabilecek olan SEGA olabilir. Sonic, Yakuza, Shenmue ve daha fazlasının yapımcısı olan şirketin Mac ve iPhone’da aynı anda bir dizi oyunu piyasaya sürmesi mümkün görünüyor.

Sonic Superstars’tan Persona serisine ve yakında çıkacak Like a Dragon’a kadar sunabilecek oldukça fazla oyunu var. SEGA’nın Mega Drive konsolunun da 29 Ekim 1988 tarihinde Japonya’da piyasaya sürüldüğünü hatırlatalım. Bu yıl iMac’in 25. yıldönümü ve SEGA’nın konsolunun 35. yıldönümü olması nedeniyle, ikisinin bir araya geldiği etkinlik için bir avantaj olabilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? SEGA Apple ile ortaklığa girebilir mi? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz