Ana Sayfa Apple iPhone 15 Serisi, 5G hızında rakiplerini solladı!

iPhone 15 Serisi, 5G hızında rakiplerini solladı!

0

iPhone 15 serisi, Qualcomm’un X70 modem çipini kullanarak, önceki iPhone 14 serisinde bulunan X65’e göre daha yüksek 5G hızları sunuyor. Ookla’nın Speedtest adlı internet hızı ölçüm uygulamasından aldığı verilere göre, iPhone 15 serisinin indirme hızları, iPhone 14 serisine göre %54’e kadar daha fazla artı.

iPhone 15 Modelleri rakiplerini geride bırakdı!

iPhone 15 serisinden, iPhone 15 Plus, iPhone 14 Plus ile karşılaştırıldığında %54 daha hızlı indirme hızına sahip. iPhone 15, iPhone 14 ile karşılaştırıldığında %45 daha hızlı, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14 Pro Max ile karşılaştırıldığında %27 daha hızlı ve iPhone 15 Pro, iPhone 14 Pro ile karşılaştırıldığında %25 daha hızlı indirme hızına sahip.

iPhone 15 serisi, Apple ve Samsung’un tüm cihazları arasında en yüksek indirme hızlarına ulaşmış. iPhone 15 Pro Max’in ortalama indirme hızı 285 Mb/s iken, diğer iPhone’lar da çok yakın seviyelerde. iPhone 15, Apple’ın en düşük ortalama indirme hızına sahip cihazı olmasına rağmen, 249 Mb/s ile Samsung’un Galaxy Z Fold5 ve Galaxy Z Flip5 gibi en yeni akıllı telefonlarından daha hızlı.

Ookla’nın verileri, ABD’deki ortalama indirme hızlarını yansıtıyor ve konum, şehir, mobil kule, operatör gibi birçok faktöre bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. iPhone için kullanılan veriler, 22 Eylül’den 30 Ekim’e kadar toplandı.

5G indirme hızları, Avustralya, Brezilya, Kanada, Fransa, Hindistan, Güney Kore, İspanya, İngiltere ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi birçok ülkede de iyileşme gösterdi.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz