Ana Sayfa Apple Apple TV uygulaması çok etkili bir özellik ile karşımızda!

Apple TV uygulaması çok etkili bir özellik ile karşımızda!

0
apple tv

Apple TV+’ta bir dizi veya film izlemeden önce, Apple TV uygulaması genellikle tanıtım malzemesi olarak yakında gösterime girecek başka bir şeyin fragmanını gösteriyor. tvOS 17.2 ile bu deneyim şimdi bazı ekstra kullanışlı işlevlerle yükseltildi. Yeni arayüz şu anda tvOS 17.2 beta tohumlarında görülebiliyor ve muhtemelen zaman içinde diğer platformlardaki TV uygulamalarına da yayılacak.

Apple TV uygulaması yeni gelen özellikle güçlendi!

Önceden yayın öncesi fragmanlarda basit bir ‘Atla’ düğmesi bulunuyordu ve bu düğme kullanıcının fragmanı geçerek ilk etapta izlemek istediği içeriğe ulaşmasını sağlıyordu. Kullanıcı fragmanda reklamı yapılan programla ilgileniyorsa, daha sonra takip etmek için aklına bir kenara yazmalıydı.

Ancak şimdi, atlama düğmesine yeni bir ‘Ekle’ düğmesi eklendi. Ekle düğmesine basıldığında, başlık doğrudan kullanıcının Up Next kuyruğuna eklenerek takip edilmesine ve yeni bölümler yayınlandığında bildirim alınmasına olanak tanıyor. Düğmelerin üzerinde, eylemi bağlamsallaştırmaya yardımcı olan küçük bir dizi logosu da görüntüleniyor. Önceden, dizinin gerçek adının ne olduğunu öğrenmek için genellikle 15-30 saniyelik fragmanın sonuna kadar beklemeniz gerekiyordu.

Değişiklikler, TV uygulamasında yakında başlayacak olan ve yeni bir gezinme kenar çubuğu ile bazı içerik bölümlerinin yeniden markalanmasını içeren daha büyük bir güncellemenin parçası olarak geliyor. TV uygulamasının iPhone versiyonunda, video oynatıcı deneyimine Bilgi ve Sıradaki sıra bölmeleri de eklendi. tvOS 17.2 şu anda geliştirici ve genel beta kanalında mevcut. Yıl sonundan önce herkese açık olarak yayınlanacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz