Ana Sayfa Apple Apple Music Replay 2023: Spotify Wrapped’a rakip bir özellik!

Apple Music Replay 2023: Spotify Wrapped’a rakip bir özellik!

0

Apple Music Replay 2023, Apple Music abonelerinin müzik zevklerini yansıtan bir özellik. Bu özellik sayesinde aboneler, 2023 yılında en çok dinledikleri sanatçıları, şarkıları, albümleri, türleri, çalma listelerini ve istasyonları görebiliyor. Ayrıca, müzikle ilgili önemli anlarını, başarılarını ve istatistiklerini de öğrenebiliyorlar.

Apple Music Replay 2023:

Apple Music Replay 2023, web sayfası olarak sunuluyor. Web sayfasına giren aboneler, önce bir Vurgu Makarası izliyorlar. Bu Vurgu Makarası, abonelerin geçen yılın müzikle ilgili en ilginç, en eğlenceli ve en sürpriz anlarını animasyonlu kartlar halinde gösteriyor. Kartların arkasında ilgili müzikler çalıyor. Bu Vurgu Makarası, mobil cihazlarda daha iyi görünüyor.

Web sayfasının devamında, aboneler, 2023 yılında en çok dinledikleri albümleri ve çalma listelerini öne çıkarılmış şekilde görebiliyorlar. Bu albümler ve çalma listeleri, abonelerin müzik zevklerini yansıtıyor. Aboneler, bu albümleri ve çalma listelerini Müzik uygulamasına ekleyebiliyorlar. Böylece, 2023 yılında en çok dinledikleri şarkıları tekrar dinleyebiliyorlar. Ayrıca, bu şarkıları arkadaşlarıyla paylaşabiliyorlar.

Bu özellik, Apple’ın müzik dinleme deneyimini daha zengin ve daha kişiselleştirilmiş hale getirmeyi amaçlayan bir özellik. Bu özellik, Apple’ın Spotify Wrapped’a rakip olduğu bir özellik. Spotify Wrapped, Spotify kullanıcılarına yılın en çok dinledikleri müzikleri gösteren bir özellik. Ancak Apple Music Replay 2023, henüz sadece bir web sayfası olarak var. Müzik uygulaması, sadece web sayfasından eklenen çalma listesini gösterebiliyor ve çalabiliyor.

Apple Music abonelerine 2023 yılında müzikle ilgili bir rapor sunuyor. Bu rapor, abonelerin müzik zevklerini, alışkanlıklarını ve anılarını gözler önüne seriyor. Bu rapor, abonelerin müzikle ilgili daha fazla bilgi edinmelerine, yeni müzikler keşfetmelerine ve müzik tutkularını paylaşmalarına yardımcı oluyor. Apple Music Replay 2023, müzik dinlemenin yeni bir yolu.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz