Ana Sayfa AirPods Apple sadece USB-C çıkışlı AirPods kutusu satacak!

Apple sadece USB-C çıkışlı AirPods kutusu satacak!

0
airpods

Artık Apple, USB-C ve MagSafe özellikli AirPods Pro 2 Kılıfını satın almak için bağımsız bir seçenek sunacak. Kılıf hem Eylül ayında piyasaya sürülen revize edilmiş 2. nesil AirPods Pro modelinin yerine geçecek hem de Lightning Kılıf ile piyasaya sürülen 2. nesil AirPods Pro’yu destekleyecek. İşte USB-C çıkışlı AirPods Pro ile gelen özellikler!

USB-C çıkışlı AirPods kutusu!

Apple’a göre, “AirPods Pro (2. nesil) için MagSafe Şarj Kutusu (USB-C), kılıfınızın yerini hızla belirlemenize yardımcı olmak için Hassas Bulma özelliğine sahip U1 çipini içeriyor. Yakındaysanız ancak bulamıyorsanız, dahili hoparlörden bir ses çalabilirsiniz. Kordon halkası kılıfınızı sırt çantanıza veya el çantanıza takmanızı sağlayarak her zaman elinizin altında olmasını mümkün kılıyor.

MagSafe Şarj Kutusu IP54 toza, tere ve suya dayanıklılık özelliğiyle her türlü hava koşuluna karşı dayanıklıdır. MagSafe Şarj Kutusu’nu Apple Watch veya MagSafe şarj cihazıyla şarj edin. Ayrıca bir USB-C konektörü veya Qi sertifikalı şarj cihazı da kullanabilirsiniz.”

Bu, Lightning kılıflı bir çift AirPods Pro 2’ye sahip kullanıcıların USB-C Kılıfına yükseltme yapmaları için büyük bir fırsat. Lightning kılıfa bir yıldan uzun süredir sahipseniz, eski kılıftaki normal pil azalması nedeniyle yeni kılıfın pil ömründe bir iyileşme fark etme olasılığınız yüksek.

Apple, “AirPods Pro (2. nesil) ürün özellikleri, kulaklıklarla birlikte orijinal olarak gönderilen şarj kutusuna göre belirlenir ve şarj kutusundaki bir değişiklikten etkilenmez” diyor. Bu da Lightning kılıftan USB-C kılıfa geçişin Vision Pro ile Kayıpsız Ses desteğini etkinleştirmeyeceğini gösteriyor. Bu işlevsellikten yararlanmak için müşterilerin USB-C’li tamamen yeni bir AirPods Pro (2. nesil) seti satın almaları gerekiyor.

USB-C Bağlantı Noktasının yanı sıra, yeni kılıf ayrıca Lightning kılıfındaki IPX4 derecesinden bir yükseltme olan IP54 toz, ter ve suya dayanıklılık ile birlikte geliyor. Unutulmaması gereken bir diğer husus da, bağımsız kılıfın Apple’dan tamamen yeni bir set satın aldığınızda mevcut olan gravür ekleme seçeneği sunmaması.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz