Ana Sayfa iPhone iPhone 17 Pro Max için beklentileri artıran iddia!

iPhone 17 Pro Max için beklentileri artıran iddia!

0

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz eylül ayında merakla beklenen iPhone 15 serisini tanıttı. Özellikleri ile akıllı telefon dünyasında çok konuşulan yeni modellerin ardından gözler iPhone 16 ve iPhone 17 serisine çevrildi. Önümüzdeki yıllarda tanıtılacak akıllı telefonlar şimdiden merak ediliyor. Kısa süre önce iPhone 17 Pro Max modelinin telefoto kamerası ile ilgili sızan bir bilgi ise bu merak artırdı.

iPhone 17 Pro Max’in telefoto kamerası kaç Megapiksel olacak?

Apple ile ilgili güvenilir kaynaklar arasında yer alan analist Jeff Pu tarafından paylaşılan bilgilere göre iPhone 17 Pro Max modeli, kuvvetle muhtemel olarak 48 Megapiksel çözünürlüğünde telefoto bir lens ile gelecek. Bu sene tanıtılan iPhone 15 Pro Max modelindeki telefoto lensin çözünürlüğü 16 Megapiksel idi.

iPhone 17 Pro Max, 48 Megapiksel telefoto lens ile gelecek!

Jeff Pu, bu yılın başlarında ise iPhone 16 Pro modellerindeki ultra geniş açılı kameraların 48 Megapiksel çözünürlüğünde olacağını dile getirmişti. Bu doğrultuda iPhone 17 Pro Max modelindeki bütün kameraların 48 Megapiksel olması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir – Apple’ın en hızlı mobil cihazları belli oldu! iPhone 15 ve 14 serisi şaşırttı

iPhone 17 serisi, 2025 yılının Eylül ayında tanıtılacak. Dolayısıyla önümüzde daha iki yıl var. Bu bağlamda Apple, bir değişiklik yapabilir. Bunu akıllı telefonlar tanıtıldığında hep birlikte göreceğiz.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? iPhone 17 Pro Max‘ten beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz