Ana Sayfa Apple OLED iPad Pro lansmanı çok yakında başlayabilir!

OLED iPad Pro lansmanı çok yakında başlayabilir!

0
oled ipad pro lansmanı

iPad’inizi yükseltmek istiyorsanız, söylentilere göre bir başka OLED iPad Pro modelinin üretime başlama zamanı neredeyse geldi. İşte söz konusu OLED iPad Pro lansmanı için beklenen tarih.

OLED iPad Pro lansmanı için beklenen tarih Mart ayı!

The Elec tarafından bildirildiği üzere Samsung, LG’nin 13 inçlik seride üretime başlamasının hemen ardından 11 inçlik iPad Pro’lar için OLED panel üretimine başladı. Habere göre, her iki modelin de Mart ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak The Elec, LG’nin talebi karşılayamayabileceğini öne sürüyor.

LG ayrıca 11 inçlik model için de panel tedarik edecek ve Samsung sonunda 13 inçlik panellerin üretimine başlayacak, ancak The Elec “Cupertino, geçmişte iPhone’lar için yaptığı gibi, LG Display’in veriminin tatmin edici olmadığını kanıtlarsa Samsung Display’den daha fazla üretim yapmasını isteyebilir” diyor.

Aynı raporda The Elec, LG ekranlarının yeni bir süreç nedeniyle şu anda üretiminin daha pahalı olduğunu, Samsung’unkinin ise daha ucuz olduğunu belirtti. Bu durum, iki şirketin iPad ekranlarının piyasaya sürülmesinin neden kademeli olarak gerçekleştiğini açıklayan faktörlerden biri olabilir.

Digitimes tarafından yayınlanan bir rapora göre Apple’ın en büyük üretim ortağı yıllık Yeni Ay Yılı işe alımlarına başladı. Bu raporda, Apple’ın Mart ya da Nisan ayında yeni iPad’leri piyasaya sürmeye hazırlandığı ve bu nedenle “Foxconn’un o dönemde müşteri taleplerine yanıt verebilmek için hazırlık yapması gerekeceği” özellikle belirtiliyor.

Bu, The Elec’in raporuyla örtüşüyor, ancak The Elec, Nisan ayında uygun bir lansman için Mart ayında daha geniş çaplı seri üretimin başlayacağını düşünüyor. 2022’deki M2 iPad Pro’dan bu yana iPad Pro serisinde bir yenileme görmedik ve bu yenilemeden önce 2021’de M1 iPad Pro piyasaya sürülmüştü. Bu, iPad serisi için alışılmadık derecede büyük bir boşluk ve OLED ekran bunun nedeninin bir parçası olabilir. Umarım beklediğimize değecektir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz