Ana Sayfa Apple iPhone 16 Plus pil ömrü azaltılabilir!

iPhone 16 Plus pil ömrü azaltılabilir!

0
iphone 16 plus

iPhone 16 ailesinin pil ömrüyle ilgili şüpheli yeni bir iddia, iPhone 16 Plus için mevcut versiyona kıyasla daha düşük kapasiteli bir pil göreceğini söylüyor. Apple hiçbir zaman kesin pil rakamları vermiyor, “23 saat müzik yayını” gibi daha açıklayıcı ifadeler kullanmayı tercih ediyor. Ancak bir dizi iPhone piyasaya sürüldükten sonra, belirli pil kapasiteleri keşfediliyor ve yeni bir söylenti Apple’ın bunların çoğunu geliştirdiğini iddia ediyor.

iPhone 16 Plus pil ömrü ile üzebilir!

Test sonuçlarında küçük farklılıklar olsa da, mevcut herhangi bir iPhone için pil değerinin ne olduğunu görmek mümkün. Sızıntı yapan Majin Bu’nun iddiasına göre, Apple’ın üzerinde çalıştığı dört iPhone 16 modelinden üçü için elinde veriler var. iPhone’un bataryasının mAh kapasitesine ilişkin kesin bir liste yok, ancak genel olarak yeni rakamlarla karşılaştırma yapılabilecek kadar var.

Sızıntı verileri şu şekilde veriyor:

  • iPhone 16 Pro Max, iPhone 15 Pro Max’teki 4441 mAh değerinden 4676 mAh değerine yükseliyor
  • iPhone 16’daki 3367 mAh değerinden 3561 mAH değerine yükseliyor
  • iPhone 16 Plus, iPhone 15 Plus’taki 4407 mAh değerinden 4006 mAh değerine düşüyor

Majin Bu, iPhone 16 Pro Max’in yeni bir pil tasarımına sahip olacağı yönündeki önceki iddiaları destekliyor, bu da artık kasaya sığması için L şeklinde olması gerekmeyeceği anlamına geliyor. Ancak iPhone 16 Plus’ın neden küçülmesi gerektiğine dair bir açıklama yok.

Ayrı olarak, iPhone 16 kamera çıkıntısının da yeniden tasarlanacağı bildirildi. Majin Bu’nun sızıntılar konusunda karışık bir sicili var, ancak doğru raporlar genellikle diğer kaynaklardan gelen tekrarlar oluyor. Sızıntı yapan kişi, Apple’ın bir iPhone 15 Ultra çıkaracağını iddia ederken olduğu gibi, önemli ölçüde de yanıldı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz