Ana Sayfa Apple Apple Manhunt dizisinin fragmanını yayınladı!

Apple Manhunt dizisinin fragmanını yayınladı!

0
manhunt

Apple, başrolünde Tobias Menzies’in yer aldığı, Monica Beletsky tarafından yaratılan ve aynı zamanda showrunner ve yürütücü yapımcı olarak görev yapan yedi bölümlük gerçek suç dizisi ‘Manhunt’ın resmi fragmanını paylaştı. Apple Manhunt dizisiyle bu sene heyecanlandıracak gibi duruyor.

Apple Manhunt dizisi fragmanı ile heyecanlandırdı!

Yazar James L. Swanson’ın New York Times çok satan ve Edgar Ödüllü kurgusal olmayan kitabından uyarlanan “İnsan Avı”, tarihin en iyi bilinen ama en az anlaşılan suçlarından biri olan Abraham Lincoln suikastının ardından John Wilkes Booth’un peşine düşülmesinin şaşırtıcı hikayesini konu alan bir komplo gerilim filmi.

Menzies’in yanı sıra Anthony Boyle (“Masters of the Air,” “Tetris”), Lovie Simone (“Greenleaf”), Will Harrison (“Daisy Jones & The Six”), Brandon Flynn (“13 Reasons Why”), Damian O’Hare (“Hatfields & McCoys”), Glenn Morshower (“The Resident”), Patton Oswalt (“A. P. Bio”), Matt Walsh (“Veep”) ve Hamish Linklater (“The Big Short”).

“Manhunt “ın yapımcılığını Apple Studios, ortak yapımcılığını ise POV Entertainment, Walden Media, 3 Arts Entertainment, Dovetale Productions ve Monarch Pictures ile birlikte Lionsgate Television üstleniyor. Beletsky, Emmy adayı Carl Franklin, Layne Eskridge ve Kate Barry baş yapımcı.

Swanson, “İnsan Avı” kitabının yazarı. Aynı zamanda Michael Rotenberg, Richard Abate, Frank Smith ve Naia Cucukov ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Franklin (“Dahmer – Canavar: The Jeffrey Dahmer Story,” “One False Move,” “Devil in a Blue Dress”) ilk iki bölümü de yönetti.

“Manhunt” 15 Mart 2024 Cuma günü ilk iki bölümüyle Apple TV+’ta dünya çapında ilk kez yayınlanacak ve yeni bölümler Cuma günleri yayınlanarak 19 Nisan 2024’teki finalle sona erecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz