Ana Sayfa iPhone SE iPhone SE 4 tasarımı ortaya çıktı! Dinamik Ada olacak mı?

iPhone SE 4 tasarımı ortaya çıktı! Dinamik Ada olacak mı?

0

Apple‘ın standart iPhone serisi, dünya genelinde birçok ülkede yüksek fiyatları nedeniyle eleştiri topluyor. Bunun için şirket, daha uygun fiyatlı iPhone SE serisi sunuyor. En son 2022 yılında piyasaya sürülen üçüncü nesil iPhone SE, özellikleriyle büyük ilgi gördü. Apple, şimdi de heyecanla beklenen dördüncü nesil telefonu, iPhone SE 4‘ü tanıtmaya hazırlanıyor. Merakla beklenen iPhone SE 4 modelinin tasarımı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

iPhone SE 4 tasarımı gözler önüne serildi

iPhone SE 4 modeline ait CAD tasarımı gün yüzüne çıktı. Bilmeyenler için CAD yani Bilgisayar Destekli Tasarım, üç boyutlu grafik ve tasarımlar oluşturmak için kullanılan bir yazılım. Bu program sayesinde detaylı ve hassas tasarımlar oluşturulabiliyor. Ortaya çıkan iPhone SE 4 CAD dosyası ise kılıf gibi aksesuar üreticilerine göndermek için hazırlanmış.

iPhone SE 4 tasarımı gözler önüne serildi

Ortaya çıkan iPhone SE 4 tasarımına baktığımızda cihazda Face ID ve TrueDepth için bir çentik yer alacağını görüyoruz. Bununla beraber bağlantı noktasının Lightning değil, USB-C olacağı görülüyor. Bilindiği üzere Avrupa Birliği’nin teknolojik atıkları azaltma amacıyla yürürlüğe soktuğu yasa kapsamında Apple, Lightning bağlantısını bırakmak zorunda kaldı.

İlginizi Çekebilir – Apple TV+ kütüphanesine 50’den fazla film eklendi!

Bununla beraber modelin 6,1 inç boyutunda kavisli bir ekrana sahip olacağı göze çarpıyor. 2022’de piyasaya sürülen iPhone SE 3‘te Ana Ekran düğmesi yer alıyordu ve ekranı 4,7 inç idi. Bu bağlamda önemli bir yükseltme olduğunu söyleyebiliriz. Son olarak cihazın 147 mm uzunluğunda, 71,5 mm genişliğinde ve 7,7 mm kalınlığında olduğu da belirtiliyor.

iPhone SE 4 tasarımı gözler önüne serildi

Akıllı telefonda Dinamik Ada yer alması bekleniyordu. CAD görüntüleri ise olmayacağını gösteriyor. Tabii tüm bu bilgilerin bir sızıntıdan ibaret olduğunu da unutmamak gerekiyor. iPhone SE 4 modelinin 2025’te piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? iPhone SE 4 modelinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz