Ana Sayfa iPhone Katlanabilir iPhone için tarih ortaya çıktı!

Katlanabilir iPhone için tarih ortaya çıktı!

0

Akıllı telefon pazarında son birkaç yıldır katlanabilir modeller giderek yaygınlaşıyor. Bu pazarda Samsung, Xiaomi ve vivo öne çıkıyor. Ancak Apple’ın da katlanabilir bir iPhone üzerinde çalıştığı biliniyor.

Aslında Apple’ın katlanabilir iPhone projesini rafa kaldırdığı, katlanabilir MacBook üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Ancak kısa süre önce bir sızıntı daha yaşandı. Buna göre Apple, iPhone’dan vazgeçmiş değil. İşte Apple’ın merakla beklenen katlanabilir iPhone’u ile ilgili detaylar…

Katlanabilir iPhone, 2026’da piyasaya sürülecek

Akıllı telefon pazarının güvenilir kaynaklarından AlphaBiz, katlanabilir iPhone modeli ile ilgili yeni detaylar paylaştı. Üst düzey bir Apple yetkilisinden bilgi aldığını söyleyen tipster, beklenen modelin 2026 yılında kullanıcıların beğenisine sunulacağını öne sürdü.

Apple'ın katlanabilir iPhone'u 2026'da piyasaya sürülecek

Bilindiği üzere günümüzde katlanabilir akıllı telefonların en büyük sorunu, ekranda katlanma izi olması. Bu, kullanıcı deneyimini olumsuz etkiliyor. Aktarılan bilgilere göre iPhone, bu sorundan müzdarip olmayacak. Bu da modelin bir hayli öne çıkacağı anlamına geliyor.

İlginizi Çekebilir – Apple gaza bastı! Katlanabilir MacBook mu geliyor?

Apple’ın Vision Pro geliştirme ekibindeki bazı kişileri katlanabilen iPhone projesine kaydırdığı belirtiliyor. Bu sebepten ötürü şirketin, karma gerçeklik gözlüğü için önümüzdeki en az 1.5 yıl boyunca herhangi bir yenilik üzerinde çalışmayacağı iddia ediliyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple‘ın katlanabilir iPhone‘undan beklentileriniz neler? Konu ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz