Ana Sayfa Haberler iOS 18’in tanıtılacağı Apple WWDC 2024 etkinliğinin tarihi açıklandı!

iOS 18’in tanıtılacağı Apple WWDC 2024 etkinliğinin tarihi açıklandı!

1

Apple, her yıl Worldwide Developer Conference (WWDC) etkinliği düzenliyor. Geliştiricilere yönelik gerçekleşen bu etkinlik, bu sene de tüm heyecanıyla sürecek. Son olarak Apple WWDC 2024 tarihi açıklandı.

Apple WWDC 2024 tarihi

Apple, resmi web sitesi üzerinden WWDC 2024 için yeni bir sayfa oluşturdu. Bu sayfada büyük etkinliğin 10 – 14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşeceği bilgisi yer aldı. Buna göre geri sayımın başladığını söyleyebiliriz.

Apple WWDC 2024 tarihi

Apple WWDC 2024 etkinliğinde iOS 18, iPadOS 18, macOS 15 ve watchOS 11 gibi Apple ürünlerine ait olacak yeni işletim sistemlerinin tanıtılması bekleniyor.

Apple, Çin’den izin alamadı! Hangi yapay zekayı kullanacak?

Apple, iOS 18 ile birlikte önemli yenilikler sunacak. Güvenilir kaynaklar tarafından ortaya atılan iddialara göre bu güncelleme, son yıllarda yapılan en kapsamlı yenilikleri barındıracak. Buna göre yeni işletim sistemi, iPhone kullanıcılarının arayüzlerini daha detaylı bir şekilde kişiselleştirmelerine olanak tanıyacak genişletilmiş seçenekler sunacak.

Teknoloji devinin “AppleGPT” adında yapay zeka modelini de tanıtması bekleniyor. Bu yapay zeka aracı, cihazlarda entegre bir asistan olarak kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Kaynaklara göre Apple, AppleGPT projesi için Google ve OpenAI gibi şirketler ile görüşmeler sürdürüyor.

Apple WWDC 2024 tarihi

Önümüzdeki haftalarda etkinlik ile ilgili yeni detaylar açıklanacaktır. Peki ya siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple WWDC 2024 etkinliğinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz