Ana Sayfa Apple Apple, iOS 17.5 güncellemesini yayınladı! İşte iPhone’ların yeni özellikleri

Apple, iOS 17.5 güncellemesini yayınladı! İşte iPhone’ların yeni özellikleri

0

Apple, geçen hafta yeni iPad modellerini tanıttığı Let Loose etkinliğinden sonra bugün de iOS 17.5 güncellemesini yayınladı. iPhone modelleri için yayınlanan güncelleme, birçok yeni özellik sunuyor. Peki, iPhone modelleri için gelen yenilikler neler? Hep birlikte göz atalım.

iOS 17.5 güncellemesi, Apple News+ ve Bildirimler için yeni özellikler getiriyor

Teknoloji devi Apple, bugün iPhone’lar için yeni özellikler sunan iOS 17.5 güncellemesini yayınladı. 9To5Mac tarafından yayınlanan habere göre güncelleme, Apple News+ uygulaması ve Bildirimler için yenilikler sunuyor. Yeni güncelleme sayesinde Platformlar Arası Takip Algılama, iPhone’ların kendilerin ait olmayan uyumlu bir Bluetooth takip cihazıyla hareket etmesi halinde işletim sistemi fark etmeksizin kullanıcılarına bildirim gönderecek. Bildirim ile birlikte iPhone kullanıcıları daha güvenli bir kullanım deneyimi yaşayacak.

Yeni güncelleme ile gelen bir diğer özellik de Apple News+ için oldu. iPhone kullanıcıları, iOS 17.5 güncellemesinden sonra Apple News+’ta Quartiles adında bir kelime oyununa erişim sağlayacak. Quartiles, mobil kullanıcıların oldukça sık tercih ettiği Wordle’a rakip olacak.

Güncellemeyle gelen yenilik bir de Apple News+’taki çevrim dışı modu oldu. iPhone kullanıcıları, yeni güncelleme sayesinde internete bağlı olmasa bile Today Feed ve News+ sekmelerine erişebilecek. Apple güncellemeyle bazı durumlarda AB’deki geliştiricilerin web üzerinden uygulama yüklemesine de izin verdi.

iOS 17.5 güncellemesi nasıl indirilir?

Yeni iOS güncellemesini indirmek için öncelikle internete bağlı olduğunuzdan emin olun. İnternet bağlantınızı kontrol ettikten sonra şu adımları izleyerek yazılım güncellemenizi yapabilirsiniz:

  • Ayarlar
  • Genel
  • Yazılım Güncelleme

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz