İçeriğe geç
Haber Akışı Apple iPhone iOS Mac iPad İpuçları Güncellemeler Videolar Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Apple Gündemi

visionOS 2.4, dil desteğini genişletmeyi sürdürüyor!

visionOS 2.4, dil desteğini genişletmeye devam ediyor.

Alperen Esin

okunma

visionOS 2.4, dil desteğini genişletmeyi sürdürüyor!

Apple, visionOS 2.4 güncellemesinin ikinci beta sürümünü geliştiricilere sundu. Bu güncelleme, özellikle Apple Intelligence özelliklerinin Vision Pro'da etkinleştirilmesiyle dikkat çekerken, aynı zamanda Apple'ın başlıklarını daha fazla ülkeye sunma planlarını da işaret ediyor. Bunun en belirgin göstergesi ise, visionOS 2.4'ün İspanyolca ve İtalyanca gibi iki yeni dili desteklemesi.

visionOS 2.4, dil desteğini genişletmeye devam ediyor

Şu anda, Apple Vision Pro işletim sistemi, Arapça, Çince (Basitleştirilmiş), Çince (Traditionel - Hong Kong), İngilizce (Avustralya), İngilizce (Birleşik Krallık), İngilizce (ABD), Fransızca, Fransızca (Kanada), Almanca, Japonca ve Korece dillerinde kullanılabiliyor. Yeni dil desteği, Apple'ın Vision Pro'yu İspanya ve İtalya'da piyasaya sürmeyi planladığının bir göstergesi olabilir. Apple, HomePod gibi cihazlarında da, yeni dil desteğini genellikle cihazın o ülkeye çıkışını öncesinde aktifleştiriyor. visionOS kodu, İspanyolca'nın özellikle Avrupa versiyonuna özgü olarak yerelleştirildiğini belirtiyor, bu da Vision Pro'nun bu bölgelere özel olarak sunulacağına işaret ediyor.

Apple'ın iOS 18.4 ve visionOS 2.4’ü Nisan ayında genel kullanıma sunması planlanıyor. Dolayısıyla, Vision Pro'nun İspanya ve İtalya'da bu tarihler civarında piyasaya sürülmesi oldukça olası. Apple, Vision Pro'yu ilk olarak ABD'de piyasaya sürmüş, ardından Çin, Japonya ve Singapur gibi ülkelere de getirmişti.

iPhone’un dikte özelliği, büyük bir gaf yaptı!

2024'ün Temmuz ayında Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya ve Birleşik Krallık'ta da satışa sunulmuş, sonrasında Güney Kore, Birleşik Arap Emirlikleri ve Tayvan'da da piyasaya sürülmüştü. ABD’de Vision Pro'nun 256GB versiyonu $3,499’dan başlarken, 512GB ve 1TB depolama seçenekleri de bulunuyor.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.