Ana Sayfa Aksesuar Apple yeni sezon renklerine sahip aksesuarlarını satışa sundu

Apple yeni sezon renklerine sahip aksesuarlarını satışa sundu

0

Apple düzenlediği eğitim odaklı etkinlikten sonra online mağazasında irili ufaklı değişiklikler yaptı. Bu değişikliklerden bir tanesi de aksesuarlar sayfasında yaşandı.

Geçen hafta Apple Watch’ların baharı yeni kayış ve kordonlarla kutladığından bahsetmiştik. Capcanlı renklere sahip bu yeni kayışlar satışa sunuldu. Tabi bu kayışların yanında iPhone ve iPad aksesuarlarında da yeni renk seçenekleri sunuldu.

iPhone X, iPhone 8 ve 8 Plus kılıfları yeni bahar renkleriyle geliyor. iPhone X için deri folyo kılıfa elektrik mavisi ve açık pembe renkleri eklendi.

iPhone X’un silikon kılıfları içinse Limonata, Ahududu Kırmızı ve Kot Mavisi renk seçenekleri geldi. Aynı renkler iPhone 8 ve 8 Plus kılıfları için de geldi. 8 ve 8 Plus silikon kılıflarının 7 ve 7 Plus ile uyumlu olduğunu da hatırlatalım.

10.5 inç iPad Pro kılıflarına da yeni renk seçenekleri eklendi. Smart Cover için ahududu kırmızısı ve limonata renkleri gelirken deri smart cover’lar için elektrik mavisi ve açık pembe renk seçenekleri sunuldu.

Tüm bunlarla birlikte Apple sayısal tuş takımlı Magic Keyboard, Magic Mouse 2 ve Magic Trackpad 2 için de yeni bir renk seçeneği sunuyor: Space Gray

İlk olarak iMac Pro’yla birlikte gördüğümüz Space Gray rengindeki bu bileşenler ayrı olarak satılmıyordu. Neyse ki Apple bu kararından vazgeçmiş görünüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz