Ana Sayfa Haberler iOS için 1Password Uygulaması Yeni Özelliklerle Güncellendi!

iOS için 1Password Uygulaması Yeni Özelliklerle Güncellendi!

0
iOS için 1Password Uygulaması

Popüler parola yöneticisi 1Password uygulaması, bugün yeni özellik ve geliştirmelerle güncellendi.

Güncelleme ile uygulama sürümü 7.1’e yükseltilirken, güvenli notlar için zengin metin desteği, Mesajlar uygulaması için 1Password etiketleri ve daha fazlası sunuluyor.

1Password 7.1 Güncellemesi

Güncelleme, güvenli notlar için Markdown ile zengin metin desteğiyle öne çıkarılıyor. Bu özellik, ilk olarak bu yılın başında 1Password 7.0 sürümü ile Mac’ler için kullanıma sunuldu. Beklenildiği gibi, 1Password 7.1 güncellemesi ile bu özellik artık iOS cihazlar için de kullanılabilir hale geliyor. Özellik sayesinde kullanıcılar, üstbilgiler, kalın ve italik metinlerin yanı sıra, listeler, bağlantılar ve daha fazlası ile güvenli notlar oluşturabilirler.

Güncellemeyle sunulan bir diğer özellik, Mesajlar uygulaması için 1Password çıkartmaları. Bu çıkartmalarla, 1Password kullanıcıları Mesajlar uygulamasında biraz eğlenebilir, birbirlerine çıkartmaları gönderebilirler.

Güncelleme ile ayrıca, bir dizi hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesi sunuluyor. Belki de en önemlisi, 1Password uygulaması içinde arama yapıldığında artık alakasız sonuçların gösterilmesi ve arama özelliğinin yanıt vermemesine neden olan sorunlar çözülüyor.

1Password uygulaması, App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz