Ana Sayfa Haberler Twitter Uygulaması Bu iPhone ve iPad Modellerine Artık Yüklenemeyecek!

Twitter Uygulaması Bu iPhone ve iPad Modellerine Artık Yüklenemeyecek!

0
iOS için Twitter

iPhone ve iPad için bugün Twitter uygulaması güncelledi. Güncellemenin sürüm notlarına göre, yakında iOS 9 çalıştıran eski cihazlara yönelik destek kesilecek.

iOS için Twitter uygulamasının 7.29.1 sürüm notlarına göre, bu sürüm iOS 9 için son güncelleme konumunda.

iOS için bir sonraki Twitter uygulaması sürümünden başlayarak, kullanıcıların uygulama güncellemelerini ve yeni özellikleri almaya devam etmek için iOS 10 veya daha üst sürümleri cihazlarında çalıştırmaları gerekecek.

iOS 10’un piyasaya sürülmesinin üstünden neredeyse iki yıl geçti. Bu nedenle, yakın zamanda satın alınan cihazlar Twitter’ın aldığı bu karardan etkilenmeyecek. Ancak işletim sistemi sürümü eski olan bazı iPhone ve iPad için Twitter uygulaması artık kullanılamayacak.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2016/09/13/iphone-ipad-icin-ios-10-yayinlandi/]

Bu cihazlara arasında iPhone 4s, iPad 2, üçüncü nesil iPad, orijinal iPad mini ve beşinci nesil iPod touch bulunuyor.

Twitter’ın sonraki güncellemelerini almak veya Twitter’ı cihazlarına yüklemek isteyen kullanıcıların daha yeni donanımlı iPhone, iPad veya iPod touch’a yönelmeleri gerekiyor.

Bu noktada, Twitter fanlarının iPhone 5, iPhone 5c ve dördüncü nesil iPad’den uzak durmalarını tavsiye ederiz. Twitter, bu cihazlar için uygulama desteği sunmaya devam edecek ancak iOS 11 ve yakında yayınlanacak olan iOS 12 sürümü sonrası bu cihazlar için de Twitter uygulaması yakında kullanılamaz hale gelebilir.

iOS için Twitter uygulamasını buradaki bağlantı aracılığıyla doğrudan App Store’dan indirebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz