Ana Sayfa Haberler iPhone XS Max, Galaxy S10+’a Karşı Koyduğu Hız Testini Kaybetti

iPhone XS Max, Galaxy S10+’a Karşı Koyduğu Hız Testini Kaybetti

0
iPhone XS Max vs Galaxy S10+

Geçtiğimiz dört yıl boyunca iPhone, Samsung’un amiral gemisi modellerini hız testlerinde sürekli olarak yenerek öne çıkıyordu. YouTuber PhoneBuff yeni Galaxy S10+’ın iPhone XS Max’e karşı koyduğu bir hız testi yaptı ve Apple’ın en yeni iPhone’u hız testini kaybetti.

Geçen yıl iPhone XS Max’in uygulama yükleme gibi hız testlerinde diğer tüm akıllı telefonları yendiğini gördük. Buna Galaxy Note 9, Google Pixel 3, Huawei’nin Mate 20 Pro ve daha birçok akıllı telefon dahildi. Ancak bugün işler değişti.

PhoneBuff’ın videosuna göre, Samsung, Galaxy Note 5’ten bu yana ilk kez en yeni amiral gemisi ile son model iPhone’u hız testinde geçmeyi başardı.

iPhone XS Max, testin ilk turunda Galaxy S10+’ı dört saniye ile gerisinde bıraktı. Buna karşın ikinci turda daha yavaş performans gösterdi. Genel olarak Galaxy S10+, XS Max’in Microsoft Excel ve Word’ü açarken kaybettiği süreden dolayı 16 saniye fark ile hız testinin kazananı oldu.

PhoneBuff sadece çoklu testler yapmakla kalmayıp, aynı zamanda en doğru sonuçları elde etmek için birden fazla gün boyunca toplam 9 deneme yaptığını belirtiyor. Yani test sonuçları her yönü ile kabul edilebilir.

Galaxy S10+, Galaxy Note 9 ile aynı miktarda (8 GB) RAM’e sahip, ancak Snapdragon 855 ile yükseltilmiş bir işlemciye sahip. Geçmişte, iPhone XS Max donanım ve yazılımın bütünleşik olmasından dolayı Android rakiplerine karşı RAM farkını telafi edebiliyordu. Ancak son dönemde bu durumun değiştiği görülüyor.

iPhone XS Max vs Galaxy S10+


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz