Ana Sayfa Apple TIME en önemli cihazları sıraladı, Apple listede kendine yer buldu

TIME en önemli cihazları sıraladı, Apple listede kendine yer buldu

0

Apple tüm dünyada uzun zamandır bilinen bir teknoloji şirketi. Tüm dünyada, milyonlarca ürün ile milyarlarca insana dokunan Apple, dünyanın en saygı değer yayınlarından birisi olan TIME’ın listesine girmeyi başladı. TIME Apple tarafından üretilen 3 farklı ürünü son 10 yılda üretilen ve insanların hayatına dokunmayı başarabilen 10 ürün listesi arasına aldı.

TIME Apple tarafından üretilen 3 farklı ürünü listesine kattı 

Tüm dünyada saygı gören TIME dergisi, çok konuşulacak bir liste yayınladı. Listeye göre, son 10 yılda insanların hayatına en çok dokunan cihazlar listelendi. Bu cihazlar arasında iPad, Apple Watch ve AirPods yer aldı. Tüm dünyayı etkileyen ürünlerin arasına 3 farklı ürünü dahil edebilmek bir şirket için başarı gözüyle bakılıyor.

Listeye bakmaya devam ettiğimiz sırada daha farklı ürünler görmeye devam ediyoruz.

Apple iPad (2010)

Tesla Model S (2012)

Raspberry Pi (2012)

Google Chromecast (2013)

DJI Phantom (2013)

Amazon Echo (2014)

Apple Watch (2015)

Apple AirPods (2016)

Nintendo Switch (2017)

Xbox Adaptive Controller (2018)

Ürünlere baktığımız zaman insanların hayatlarını kolaylaştıran ve insanların hayatlarına yenilikler katan cihazların sayısının fazla olduğunu görüyoruz.

iPad, bir bilgisayar gücünde denebilecek kadar güçlü iken hafif ve küçük yapısı ile dikkat çekiyor.

Apple Watch, insanların telefonları ile olan bağlantılarını uzaklaştırırken işleri daha da kolaylaştırıyor. İnsanların, sağlıkları hakkında daha fazla farkındalık kazanmasını sağlıyor.

AirPods ise, kabloları ortadan kaldırarak insanların hayatlarının daha fazla kolaylaşmasını sağlıyor.

Kısacası Apple’ın her ürünü, farklı bir bir amaca sahip olsa da insanların hayatlarına bir şekilde dokunabilmeyi başarmış.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz