Ana Sayfa Haberler iPhone 13’ün ekranı hakkında yeni bilgilere ulaşıldı

iPhone 13’ün ekranı hakkında yeni bilgilere ulaşıldı

0

DigiTimes‘ın yayınladığı yeni raporda Apple’ın önümüzdeki sene tanıtacağı iPhone 13‘ün ekranı hakkında yeni özelliklerle gelebileceği iddia edildi.

iPhone 13’ün ekranı yeni teknolojiler barındırabilir

Apple’ın sonbahar aylarında tanıtması beklenen yeni nesil iPhone modelleri hakkında bilgiler gelmeye devam ederken; önümüzdeki sene tanıtılacak cihazlar hakkında bilgiler gelmeye başladı. Son olarak yayınlanan raporda gelecek yılın amiral gemisi iPhone modellerinde yer alan OLED ekranın arkasında LTPO teknolojisinin bulunacağı iddia edildi.

Bu teknoloji sayesinde daha uzun pil ömrüyle birlikte ProMotion veya her zaman açık ekran gibi yeni özelliklerle gelebilecek. Apple hakkında yaptıkları sızıntılarla bilinen Max Weinbach ve Jon Prosser, ProMotion teknolojisinin bu sene tanıtılacak iPhone modellerinde bulunabilineceğini iddia ederken, Ross Young ise Apple’ın iPhone’da ProMotion’u desteklemesi için LTPO’nun olması gerektiğine inanıyor. Ayrıca cihaz kullanılmadığında pil ömrünün optimize edilmesi için yenileme hızının 1Hz’in altında bulunması gerektiğini düşünüyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz