Ana Sayfa Haberler Apple, hücresel iyileştirmeler içeren iOS 16.1.2 yayınladı

Apple, hücresel iyileştirmeler içeren iOS 16.1.2 yayınladı

0

Apple bugün, iOS 16.1.1’in yayınlanmasından bir hafta sonra ve iOS 16.1’in piyasaya sürülmesinden üç hafta sonra küçük bir hata düzeltme güncellemesi olan iOS 16.1.2’yi yayınladı. Yeni güncelleme ne sunuyor?

iOS 16.1.2 yayınlandı

iOS 16.1.2 güncellemesi, uygun iPhone’lara kablosuz olarak Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidilerek indirilebilir. Apple’ın sürüm notlarına göre, iOS 16.1.2 güncellemesi, iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modellerinde, kablosuz operatörlerle iyileştirilmiş uyumluluk ve Trafik Kazası Algılama optimizasyonu sunuyor. Apple’ın tam sürüm notları:

Bu güncelleme, iPhone’unuz için önemli güvenlik güncellemeleri ve aşağıdaki geliştirmeleri sağlar:

– Kablosuz operatörlerle iyileştirilmiş uyumluluk
– iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modellerinde Trafik Kazası Algılama optimizasyonları

ayına

Trafik Kazası Algılama optimizasyonu, kullanıcılar hız trenlerinin ve diğer yoğun yolculuklardayken “iPhone 14” modellerinin acil servisleri aramasını engelleyecek iyileştirmeler içerebilir. Eğlence parklarında kazara Çarpışma Tespiti etkinleştirmelerine ilişkin çok sayıda rapor bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz