Ana Sayfa Apple Lithium-Ion Bataryaların Sağlığını Nasıl Koruruz?

Lithium-Ion Bataryaların Sağlığını Nasıl Koruruz? [Sihirli Elma Özel Video]

8
Son zamanlarda Apple dünyası ile alakalı ilgimi çeken ve özellikle araştırma yaptığım bir konuyu bir video ile taçlandırmak istedim.

Geçen günlerde Apple’ın batarya sağlığı kötü telefonların işlemci performansını düşürdüğünün haberini yapmıştık. İlerleyen günlerde ise bu konuda benim gibi araştırma yapan insanların Apple tarafından bir açıklama gelmese dahi bunun doğruluğunu kanıtladıklarını öğrendik bunun da haberi burada.

Benim için esas önemli konu ise ”peki batarya sağlığımızı nasıl koruruz?” olmuştu bu gibi haberlerde. Gerekli araştırmalarımı yaptım ve bu araştırmalar sonucunda ise öğrendiklerimi bir videoda topladım. İyi seyirler diliyorum sevgili Sihirli Elma takipçileri.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


8 Yorumlar

  1. Bataryalar ile ilgili pek cok video izleyip yazi okumuslugum vardir fakat pek cok farkli gorus vardi. Bu acidan cok aydinlatici bir video olmus ozellik son ve ilk %20lik dilimler ile ilgili bilgiler cok faydali oldugunu dusunuyorum.

    Isı ile ilgili de olan bolumde gercekten dikkat edilmesi gereken birsey. Gecen yil iphone 7 plusi plaja gittigim bir dun arabanın iki koltuk arasindaki kol dayama konsolunun içinde birakmistim aradan saatler gecip arabaya dondugumde bu sicakliktan dolayi telefon kendini kapamis ve ekranda sicaklik uyarısı vardi ve daha 1 yil gecmeden pil %10 civari kayip verdi ki bu olayin etkisinin buyuk oldugunu dusunuyordum sizin bilgilendirmenizde bir nevi teyid etmis oldu bu dusuncemi.

    Size tavsiye niteliginde soyleyecegim sey bence saciniz gozunuzun onune dusmesine bir care bulmanizdir 🙂 cunku eliniz surekli dizeltmeye gidiyor ve dikkat dagnikligi yaratan bir durum gibime geldi.

    • Çok sağolun güzel yorumunuz ve önerileriniz için. Saç konusunda çok haklısınız ilerleyen videolarda mutlaka bir sabitleştirici ile buna çözüm bulmam gerekmekte 😀

      %10 değer kaybı 1 sene için çok büyük bir değer ve emin olun o durumun etkisi çok fazla geçmiş olsun.

      • Bence değil teli çok iyi kullanmama rağmen bende de yüzde 10 gitti. Ve zaten apple ın garantisinde yazdığı gibi= iki yılda yüzde yirmi yani bir yılda yüzde 10

  2. Ellerinize sağlık. Kullandığınız şarz kelimesinin doğrusu şarj. Dilimize sahip çıkmaktan yanayım. Yayınlarınızı takip etme gayreti içindeyim,hoşçakalın ))))))))))

  3. Deji bataryalardan 2200 mah olanı bir 6S kullanıcısı ve sıkı takipçiniz olarak bana hediye etme şansınız var mı acaba? :))

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz