Ana Sayfa Haberler FaceTime sırası Mac’te! :)

FaceTime sırası Mac’te! :)

2

İlk olarak iPhone 4 ile tanıtılan, daha sonra iPod Touch ile devam eden FaceTime furyası artık Mac’e de sıçramış durumda! 🙂 Apple’ın ‘Back to the Mac’ etkinliğinde duyurduğu FaceTime uygulaması sayesinde Mac üzerinden de FaceTime mümkün… Yani bir iPhone 4 sahibi, bir iPod Touch sahibiyle, ya da Mac başında oturan arkadaşı ile de FaceTime yapabilecek! 🙂

SihirliElma.com-FaceTime-2010-10-21-00-50.png

Apple’ın açıkladığına göre 4 ayda 19 milyon adet FaceTime destekleyen cihaz satılmış. Bunlar elbette iPhone 4 ve iPod Touch’tan oluşuyor. Ancak zurnanın zırt dediği yer bundan sonrası… Mac platformunun da FaceTime destekliyor olması, artık Mac OS ile iOS platformlarının yavaş yavaş kesişmeye başladığına, bundan sonra da daha entegra olacaklarına işaret ediyor.

SihirliElma.com-facetime_views20101020-2010-10-21-00-50.jpg

2011 yaz aylarında lansmanı yapılacak yeni Mac OS X Lion ile de muhtemelen bu kesişme oldukça yoğun olacak. Dolayısıyla iPhone ve iPad kullanıcıları Mac deneyimine, Mac kullanıcıları da iPhone deneyimlerine daha yakın bir deneyim ile karşılaşacaklar.

SihirliElma.com-Apple-FaceTimeforMac-2010-10-21-00-50.png

FaceTime uygulaması bugün duyuruldu ve BETA sürümü indirilmeye hazır. Buraya tıkladıktan sonra sayfanın en altındaki ‘Download the Beta’ butonuna tıklayarak FaceTime uygulamasının betasını indirebiliyor, DMG dosyası içerisinden çıkan yükleme paketi ile de uygulamayı Mac’imize yükleyebiliyoruz.

SihirliElma.com-Apple-FaceTimeforMac-1-2010-10-21-00-50.png

FaceTime’ı kullanmak için yapmamız gereken tek şey ise AppleID’mizi kullanmak 🙂 AppleID’nin ne olduğuna yabancıysak eğer, iPhoneTurkey.biz sitesindeki ‘Apple ID Hakkında Bilinmesi Gerekenler’ başlıklı yazıya göz atabiliriz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz