Ana Sayfa MacOS 11 Muhteşem Mac Uygulaması $381 yerine sadece $49! MacUpdate Uygulama Paketi ile…

11 Muhteşem Mac Uygulaması $381 yerine sadece $49! MacUpdate Uygulama Paketi ile…

29

Yeni haberdar olduğum ve Sihirli Elma takipçilerinin hoşuna gidecek bir fırsatı paylaşmak istiyorum bu yazımda. Fiyatlarının toplamı $381 olan 11 adet Mac uygulaması $49’lık bir paket olarak karşımızda! 🙂

Sihirli elma MacUpdate Promo Spring Bundle 11 Mac apps 1

MacUpdate‘in hazırladığı bu paketi satın almak için ise biraz acele etmek gerekiyor. Çünkü paketin geçerliliğinin bitmesine sadece 13 gün var…

Sihirli elma MacUpdate Promo Spring Bundle 11 Mac apps 3

Açıkçası bu paketin böyle paketlere biraz mesafeli duran beni bile birkaç uygulamasıyla heyecanlandırdığını söyleyebilirim. Parallels Desktop gibi tek başına $79’lık bir şahane bir uygulama bir yana, 1Password (daha önce burada incelemiştik), TechTool Pro 5 (tek başına $98), Divvy, A Better Finder Rename gibi uygulamaları da birlikte görmek gerçekten büyük bir fırsat. Sadece 1-2 tane uygulama için bile bu paket alınabilir.

Sihirli elma MacUpdate Promo Spring Bundle 11 Mac apps 2

Daha dün açıklanan ve henüz bitmesine 13 gün olmasına rağmen paketi şimdiden 15.000’den fazla kişinin satın almış bile.

Paketin içinde neler var?

Parallels Desktop 6: Mac’imizi yeniden başlatmadan Windows, Linux ve başka işletim sistemlerini de kullanabiliyoruz. ($79)

Parallels screen

1Password 3: İnternetteki şifrelerimizi güvenli bir şekilde saklayabiliyor ve kolayca kullanabiliyoruz. ($39)

1pw screen

Divvy: Özelleştirilmiş çalışma alanları yaratabiliyor, ekranımızı daha verimli kullanabiliyoruz. ($14) (Sadece paketi satın alan ilk 20.000 kullanıcı için)

Divvy screen

MacUpdate Desktop: Mac App Store’dan yüklemediğimiz uygulamaların da güncelleştirmelerini kolayca takip edebiliyoruz. ($10)

Macupdatedesktop screen

DVDRemaster Pro 7: DVD filmlerimizi kolayca kopyalayabiliyor, ya da iPod, iPhone veya Apple TV için dönüştürebiliyoruz. ($49)

Dvdr screen

Mac DVDRipper 2: DVD filmlerimizi Mac’imiz üzerinde yedekleyebiliyor, istersek de yeniden bir DVD’ye yazabiliyoruz. ($9)

Mdrp screen

Hands Off!: Tüm uygulamaların internet ve disklere erişimlerini gözetleyebiliyor ve kontrol edebiliyoruz. ($24)

Handsoff screen

App Tamer: Açık olan ancak kullanmadığımız uygulamaların işlemciyi kullanmamasını sağlayarak tasarruf yapabiliyoruz. ($14)

Apptamer screen

TechTool Pro 5: Oldukça sağlam bir disk uygulaması, diskimizde test, tamir, kurtarma gibi pek çok işlemi gerçekleştirebiliyoruz. ($98)

Ttp5 screen

Civilization IV: Efsanevi strateji oyunu! 🙂 Kendi imparatorluğunu kurmak isteyenler mutlaka göz atmalı. ($19)

Civiv screen

A Better Finder Rename: Toplu halde dosyalarımızın isimlerini kolayca değiştirmemizi sağlayan hoş bir uygulama. ($19)

Abfr screen

Yukarıda da söylediğim gibi, sadece birkaç uygulama için bile alınabilir bu paket. Elbette herkesin kullanımına, tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre uygulamalar olmayabilir. Ancak MacUpdate ekibini böyle güzel bir paket içeriği hazırladıkları için tebrik etmek gerekiyor… 🙂

Paketin içeriğine daha detaylı göz atmak, ve satın almak için buraya ya da aşağıdaki resme tıklayabilirsiniz.

Sihirli elma MacUpdate Promo Spring Bundle 11 Mac apps 4


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


29 Yorumlar

  1. İyi akşamlar;

    Önerdiğiniz paket program seti gerçekten işe yarayan hoş uygulamalarla dolu ve bu fiyata kaçmaz.
    Ancak; bu programları kac mac’e(pc’ye) yüklüyebiliyoruz?
    Yüklediğimiz mac(veya pc)’ye bir şey olması durumunda tekrar bu paketi nasıl yüklüyoruz?

    Bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.

    Teşekkürler..

    • Ergin Bey Merhabalar,

      Satın alırken bu uygulamaları kaç tane Mac’e yükleyebileceğimizi seçebiliyoruz. $49 olarak bahsedilen fiyat sadece 1 Mac için geçerli olanı.

      Uygulamaları yeniden download etmek mümkün, zaten download dosyalarını saklayabiliyoruz. Ancak asıl önemli olan ise satın aldıktan sonra bize gönderilen şifreler.

      Her uygulamanın bize özel bir şifresi oluyor, bu şifreyi uygulama içerisinden girmemiz gerekiyor.

  2. sayenizde paketten haberim oldu ve direk satın aldım, hani app store da klişeleşmiş bi tabir vardır, her centine kadar hakediyor diye gerçekten öyle ,herkese tavsiye ederim. özellikle techtool pro, parallels, 1password mükemmel programlar

  3. ben satın almıs bi insan olarak ergin beye cevap vermek istedim, 3 adet dmg dosyası olarak download ediyorsunuz, ve bu dmgleri harici bir harddiskinize kopyaladığınızda olası bi kayıp riskinden kurtulmuş olursunuz, paket iceriğindeki applicationlar ise tek kullanıcı icin gecerli

  4. Tekrar slm.

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

    safari,İwork uygulamalarında birden fazla pencere açtığımızda bunların hepsini mac’in o gösterişli ekranında yan yana ve aynı anda hepsini kullanarak işlem yapmak mümkün değil mi?
    (f3 tuşu haricinde bu tuşla hepsini görüyoruz ve fakat seçtiğimize gidiyor.)
    Windows işletim sisteminde bu ve benzeri uygulamalar için basamakla veya döşe sırala gibi seçenekler var.
    Zira bu yöntem bir explorer sayfasındaki yazıyı okurken aynı anda world’e bu yazıyı geçirmemize yada sayfaları paralel takip etmekte büyük kolaylık.
    Bu uygulama mac os x snow leopard’da var mı?
    Yoksa bu önerdiğiniz paket içindeki ekranı etkin kullanma programı gibi programlar mı gerekli?

    Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim..

    • Ergin Bey Merhabalar,

      Bahsettiğiniz şekilde bir kullanım malesef Mac OS içerisinde yok. Ancak bu pakette yer alan Divvy adlı uygulama benzer bir işe yarıyor.

      Henüz test etme imkanım olmadı, ancak pencereleri istenilen boyutlarda ayarlamamıza yardımcı olarak bu şekilde bir kullanım sağlanabilir sanırım…

  5. Macupdate bundled’i mac’e yükledim.Mac herhangi bir sebebten göçtü.Yeniden kurulum yaptım ve bu programı Doruk bey’in dediği gibi harici bir sürücüden yükledim ve Göktuğ bey’in dediği gibi bize gelen şifreleri her uygulama için tekrar kullanıp uygulamaları açabiliyoruz değil mi?

    Programlar tek mac için ama şifreler aynı mac için tekrar iş görüyormu?

    Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

    Zira harici diskten istediğim mac’e yükleyip şifreleri girerek çook sayıda mac’e bunu kurabilirim ?!!!!

    • Ergin bey, genelde bu tarz programlar internet bağlantısı üzerinden şifre isteme mantığına sahipler, örnek olarak adobelerde girdiğiniz serial nonun bloke olması halinde size yeni serial sorar, fakat script blocker gibi ufak pop up tarzı bi programla o bağlantıyı kopardığınızda bi daha sizden serial istemez, sizin dediğiniz konuya gelince yine sadece mantık yürütüyorum sonucta farklı ip adreslerinden aynı anda online olan programlar düşünün, kötü amaçlı kullanıcı diye nitelendirip sizin serialinizi bloke edebilirler ve para ödediğiniz legal birşeyden dolaylı yoldan mahrum kalmış olursunuz, 2.ci kısım icin tam emin olmamakla birlikte sadece mantık yürüttüğümü tekrar belirtmek isterim, iyi günler

    • Ergin Bey Merhabalar tekrardan,

      Sizin de söylediğiniz gibi Mac’imizi yeniden kurduğumuzda aynı şifreleri yeniden kullanabiliyoruz. Bu konuda bir problem yok.

      Ancak aynı anda birden fazla Mac üzerinde bu uygulamaları kullandığımız taktirde problem yaşayabiliriz.

      Bu uygulamalar Mac App Store üzerinde olsaydı bize ait tüm Mac’lere yükleyebiliyor olacaktık. Ancak Mac App Store’dan yüklenmedikleri için bu uygulamalar kendilerine özel ve bizim bilmediğimiz bir kontrol sistemine sahipler. Bu yüzden aynı anda birden fazla Mac üzerinde çalışmaları durumda şifremiz (yani lisansımız) iptal olabilir.

  6. Peki sadece bir mac icin diyoruz ama mac app store da kullandigimiz id’miz ile baska bir mac’te gecerli olmasi lazim degil mi? İphone dusunelim authorize sistemi gibi. Yani İmac’ime indirdin diyelim ayni kullanici adi ile mb pro’mda da kullanma hakkim var mi Goktug bey?

  7. Merhabalar,

    Programi ben de satin aldim, ancak 1Pssword haric digerlerini aktive etmek icin icin tekrar odeme yapmak gerekiyor, yanlis bir islem mi yaptim acaba ? paket icerigini mi degistirdiler? ayrica 3 adet DMG dosyasi degil sadece 1 tane indi…

    tesekkurler..

    • Ersel Bey Merhabalar,

      Eğer paketi satın aldıysanız, eposta adresinize her uygulama için ayrı bir kod içeren bir eposta gelmiş olması gerekiyor.

      Burada yazan kodları kullanarak tüm uygulamaları sorunsuzca kullanabilirsiniz…

      Bunun dışında, söylediğiniz gibi 1 adet DMG dosyası indiriliyor, içerisinde ise tüm uygulamalar yer alıyor.

  8. Merhaba,

    Bahsi geçen paketi bende aldım, sorunsuz yükledim, hernekadar MacOS’dan memnun olsamda bazı programlar için windows gerekli, parallel güzel bir uygulama gibi duruyor. Parallel’i kurdukdan sonra bir windows almamız gerekecek zannedersem, windows7’yi online satın alabileceğimiz bir yer varmı? yokda teknoloji marketlerden fiziki kopyasınımı satın alıp kurulum yapmalıyız.

    Teşekkürler,
    Ugur

  9. Bu uygulamaları satın aldım ve fakat registor key e-mail’im silindi ve programlara registor olamıyorum.

    Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

  10. Selamlar,
    Ben bu paketin demosunu indirdim,parallers Desktopu kuramaya çalıştım,anladığım kadarı ile windows kurmak istiyor,benim MacBook Pro da zaten windows kurulu ve çalışıyor,ben kurulu olan windowsa ulaşmak istiyorum,bilgisayarı kapatıp açmadan,yapabilirmiyim yardımlarınızı beklerim.
    Teşekürler

    • Selamlar, Parallels ile yeni bir Windows kurarak aynı anda erişebilirsiniz. BootCamp ile kullandığınız Windows’a erişmek için bilgisayarınızı kapatıp açmanız gerekir.

      Mac ile aynı anda kullanacaksanız, yeni bir Windows kurmanız gerekiyor.

  11. Sevgili Göktuğ,
    Sihirli Elma’dan bir mail geldiğinde herşeyi bırakıp okumaya başlıyorum. Hımmm diyorum çoğunlukla. Yaptığım hata ise şu oluyor genelde; lüzumsuzda olsa satın alıyorum, ne işim eyarıyacaksa. Bu son paket içerisinde eksik ve değişiklikler olmuş, password uygulaması yok mesela, bunlar kafasına göre değiştiriyorlar mı anlamadım? Birgün bilgisayarımdan dumanlar çıkarsa hiç şaşmayacağım=)
    Teşekkür ederim
    Salih Güler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz