Ana Sayfa İpuçları Adres Defterinde Büyük Numaralar

Adres Defterinde Büyük Numaralar

3

Adres Defteri’nin kullanımını daha önce paylaşmış, çeşitli ipuçlarına da değinmiştik. Bu seferki ipucumuz ise telefon numaralarına Mac’indeki Adres Defteri’nden sık sık bakanlar için… Bu numaraları daha okunabilir, daha büyük görmek bazılarımız için bazen çok faydalı olabiliyor. Mac’imiz de bu sebeple küçük ama faydalı bir özellik sunarak bize yardımcı oluyor 🙂

Yapmamız gereken şey çok basit. Adres defterimizdeki bir kişinin telefon numarasına sağ tıklıyoruz ve açılan menüden “Large Type”ı seçiyoruz.

Sihirli elma large type 4

Seçtiğimiz telefon numarası tüm ekranımızı kaplayacak şekilde beliriyor 🙂

Sihirli elma large type 3

Adres Defteri ve Mac daha bir çok ipucu ve pratik özellikle dolu. Paylaşmaya devam edeceğiz… 🙂


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

  1. merhaba,
    adres defterini kullanmaya başladıktan sonra iphone daki kişiler listesinde aynı kişinin hem adres defteri hemde mobile me deki eklentileri belirdi. bu bazı uygulamalarda da kafa karıştırıyor. bunu nasıl çözebilirim. bu iphone daki grupları nasıl kaldırabilirim.
    teşekkürler…

    • Bu aslında olması gereken bir durum. MobileMe’de ve Mac’inizde farklı adres defterleri tutuyorsanız ideal bir kullanım olanağı sunuyor.

      Eğer bunlardan sadece birinin kalmasını istiyorsanız diğerini iptal etmeniz gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz