Ana Sayfa Haberler Steve Jobs’ın Anısına…

Steve Jobs’ın Anısına…

9

1 sene geçmiş bile… Biraz önce Apple.com anasayfası değiştirildi, ve şu anda sayfada Steve Jobs’ın ölüm yıldönümü anısına bir video yer alıyor. Apple.com adresinden bu videoyu izleyebilirsiniz. Videoda Steve Jobs’ın bazı önemli anlardaki sözlerine yer verilirken, eski fotoğrafları da ekranda beliriyor.

Güncelleme: Videoya aşağıdan da göz atabilirsiniz:

httpv://www.youtube.com/watch?v=3GnCGVlbOe8

Ayrıca videonun ardından Apple’ın CEO’su Tim Cook’un bir mesajını okuyabiliyoruz. Tim Cook’un mesajını elimden geldiği kadar Türkçe’ye çevirmeye çalıştım, ancak hatalarım olduysa da kusura bakmayın lütfen.

Apple’ın CEO’su Tim Cook’tan bir mesaj.

Steve’in bir sene önce bugün aramızdan ayrılışı hepimiz için üzücü ve zor bir dönemdi. Umarım bugün herkes onun sıradışı hayatı ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için yaptıkları üzerine kafa yoruyordur.

Apple, Steve’in bize verdiği en büyük hediyelerden biri. Hiç bir şirket yaratıcılığa bu kadar ilham vermemiş ya da kendine bu kadar yüksek standartlar koymamıştır. Değerlerimizin kaynağı Steve’dir ve ruhu her zaman Apple’ın temellerinde olacaktır. Onun mirasını geleceğe taşıyarak büyük bir ayrıcalığı ve sorumluluğu paylaşıyoruz.

Yaptığımız işle inanılmaz derecede gurur duyuyorum, kullanıcıların sevdiği ürünler çıkartıyoruz ve onları daha da memnun edecek yenilerini hayal ediyoruz. Steve’in anısı ve savunduğu her şey için bu harika bir armağan.

Tim

Asıl metin (ingilizce):

A message from Tim Cook, Apple’s CEO.

Steve’s passing one year ago today was a sad and difficult time for all of us. I hope that today everyone will reflect on his extraordinary life and the many ways he made the world a better place.

One of the greatest gifts Steve gave to the world is Apple. No company has ever inspired such creativity or set such high standards for itself. Our values originated from Steve and his spirit will forever be the foundation of Apple. We share the great privilege and responsibility of carrying his legacy into the future.

I’m incredibly proud of the work we are doing, delivering products that our customers love and dreaming up new ones that will delight them down the road. It’s a wonderful tribute to Steve’s memory and everything he stood for.

Tim

Steve Jobs’ın anısını yaşatmak için, geçtiğimiz sene hazırladığımız özel yazıya göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz: “Steve Jobs Hakkında…”

Ayrıca Apple’ın Steve Jobs anısına hazırladığı sayfaya da daha önce göz atmadıysanız, buradan erişebilirsiniz: http://www.apple.com/stevejobs/


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


9 Yorumlar

  1. Gerçekten benim içinde çoğu kişi gibi çok önemli bir kişiydi ve hala benim için öyle. iPhone 5 in sızıntılarını ve tasarım hatalarını gördükçe (boyanın çabuk çıkıp telefonun çabuk çizilmesi gibi) Steve Jobs’un nekadar önemli bir kişi olduğunu anladım. Saygıyla anıyorum ve böyle bir insanın dünyaya bir daha gelmesini umut ediyorum

  2. Bu site gereçkten çok hoşuma gidiyor. ekteki resimde oldugu gibide hep girdigim site arasında, bu yayını yapan arkadaşa veya arkadaşlara çok teşekkür ederim. 
    Steve Jobs’ın Anısına… Saygı duyduğunuz ve bizimle paylaştıgınız içinde teşekkürler.

  3. gercekten apple gıbı buyuk bır markayı bızlerle tanıştırdığı için steve jobs ı saygıyla anıyorum…tarihe adını altın harflerle yazdırmış bir dahi…teşkrler steve….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz