Ana Sayfa Haberler WWDC 2013 takvimi belirlendi, biletler 1 dakikada tükendi!

WWDC 2013 takvimi belirlendi, biletler 1 dakikada tükendi!

8

Apple’ın her sene gerçekleştirdiği Geliştiriciler Konferansı WWDC’nin 2013 takvimi belirlendi ve biletler yaklaşık 1 saat önce satışa sunuldu. Bu sene yeni bir ürün lansmanı beklemediğimiz WWDC’de, iOS 7 ve OS X 10.9 ile ilgili detayların açıklanmasını bekliyoruz. Biletler ise “şaka gibi” diyebileceğimiz bir sürede, saniyeler içerisinde tükendi… 🙂

WWDC 2013

WWDC 2013 bu sene de San Francisco’daki Moscone West’te gerçekleşiyor. 10-14 Haziran 2013 tarihleri arasında düzenlenen konferansta 6 farklı ana başlıkta 100’den fazla seans gerçekleştirilecek ve 1000’den fazla Apple çalışanı ile birebir iletişim kurulabilecek.

Fiyatı $1.599 olan biletler 2010’da 8 günde, 2011’de 10 saatte, 2012’de 2 saatte tükenen biletler ise bu sene saniyeler içerisinde tükendi. 🙂 Sanırım bu da Apple ekosistemine ve uygulamalarına olan geliştirici ilgisinin artarak devam ettiğinin en büyük kanıtı diyebiliriz.

sihirli-elma-wwdc-2013-3.jpg

Yine de konferansa katılmak mümkün olmasa da, konferans sonrasında çeşitli sunumlara ve videolara da internet üzerinden erişmek mümkün olacak.

Tüm detaylara ulaşmak ve WWDC hakkında detaylı bilgi almak için Apple’ın Word Wide Developers Conference sayfasına göz atabilirsiniz.

Sihirli elma wwdc 2013 4


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


8 Yorumlar

  1. Arkadaşlar, Ben Azerbaycanda yaşıyorum ve bir kaç güne kadar Allah kısmet ederse MacBook Pro alıyorum. Bir arkadaş bana dedi ki, buraya Amerikadan telefon, macbook, apple ürünleri gelmiyor.
    Dubai-den geliyor, Dubai de, Çinden alıyor.
    O yüzden orijinal değil MacBook ve Apple ürünleri.
    Gerçekten Dubai-den gelen ürünler orijinal olmuyor mu?
    İçime kurt düştü yaa.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz