Ana Sayfa Haberler 16 GB’lık iPod Touch yenilendi, 32/64 GB iPod Touch’lar ucuzladı

16 GB’lık iPod Touch yenilendi, 32/64 GB iPod Touch’lar ucuzladı

1

Apple dün iPod Touch ailesinde yenilikler yaptı: Giriş seviyesindeki 16 GB’lık iPod Touch’a arka kamera eklendi ve renk seçenekleri geldi. 32 ve 64 GB’lık modellerin ise fiyatları düştü. Böylece tüm iPod Touch ailesi benzer özelliklere kavuşurken, fiyatları da birbirlerine daha yakın hale gelmiş oldu.

Sihirli elma ipod touch yenilendi 1a

iPod Touch 16 GB’ta neler değişti?

Daha önce arka kamerası olmayan ve sadece siyah/beyaz renklere sahip olan 16 GB’lık iPod Touch, şimdi 32 ve 64 GB’lık büyük abilerinin seviyesine gelmiş oldu.

Sihirli elma ipod touch yenilendi 2

Yeni arka kamera ve 6 canlı renk ile iPod Touch ailesi içerisinde artık kapasite ve fiyat dışında bir fark kalmadı diyebiliriz. 🙂

Sihirli elma ipod touch yenilendi 3

Belki de söyleyebileceğimiz tek fark, 32 ve 64 GB’lık modeller ile birlikte gelen iPod Touch loop (bilek bandı) 16 GB model için  ek olarak satılıyor.

Sihirli elma ipod touch yenilendi 4

Türkiye fiyatları nasıl?

iPod Touch’ın yenilenmiş 16 GB’lık modelini henüz Türkiye’deki Online Store’da göremiyoruz. Ancak benim tahminim bu sayfanın da kısa süre sonra güncellenerek ABD’deki sayfanın bir benzeri olacağı yönünde.

Ve Türkiye’de de artık iPod Touch’ın yeni 16GB’lık modelini satın alabiliyoruz. 🙂

sihirli-elma-ipod-touch-yenilendi-7-tr

 

ABD’de ise fiyatlar tüm modeller için şöyle:

  • 16 GB iPod Touch: $199 (eski fiyatı $229)
  • 32 GB iPod Touch: $249 (eski fiyatı $299)
  • 64 GB iPod Touch: $299 (eski fiyatı $399)
Sihirli elma ipod touch yenilendi 6 us
ABD Online Store

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. Bende Ipod Touch 32gb var ama, IOS 7 den sonra cihazdan ciddi manada soğudum. IOS 6 daki seriliğini kaybetti, ve yavaşladı bence Apple bu tip cihazlar için IOS 6 yolunu açmalı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz