Ana Sayfa Haberler Apple’dan Onur Yürüşü (Pride Parade) videosu

Apple’dan Onur Yürüşü (Pride Parade) videosu

3

Yaklaşık 2 hafta kadar önce, Haziran ayının sonunda Apple’ın binlerce çalışanı San Francisco sokaklarında “Onur Yürüyüşü”ne katıldılar. Apple da birkaç gün önce bu etkinliği özetleyen bir video paylaştı. Biraz geç kalsam da, Apple’ın yayınladığı bu videoyu paylaşmadan geçmek istemedim.

Sihirli elma pride parade 1

Pride Parade 2014

LGBT topluluklarını bir araya getiren ve bu yıl ABD’de 44.sü kutlanan Pride Parade (Onur Yürüyüşü) çeşitli şirketlerin ve grupların katılımları ile coşkulu bir şölene dönüşüyor diyebiliriz. Katılan şirketler arasında yer alan Apple da, bu etkinlikte özel tişörtleri, pankartları ve coşkulu çalışanları ile belli ki etkinliğe renk katmış. 🙂

Sihirli elma pride parade 2

Tim Cook’un Apple’ın CEO’su olması ile “daha açık, daha şeffaf ve daha insancıl” adımlar atan Apple’ın bu etkinliğe katılması ve bir video yayınlaması da sürpriz olmadı diyebiliriz.

Sihirli elma pride parade 3

Videoyu aşağıdan izleyebilir, etkinlikten fotoğraflar için de sayfanın aşağısına göz atabilirsiniz…

[youtube id=”xdjAX5A-6qE”]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


3 Yorumlar

    • Pardon, “Her kesimin yanındayız ve hatta insanlar arasında kesim dahi yoktur.” demek isteyen bir şirkete neden eksi puan verdiniz anlayamadım doğrusu. Bu arada LGBT üyesi değilim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz