Ana Sayfa Haberler nanoBundle 5: $610 yerine sadece $20’a 9 uygulama!

nanoBundle 5: $610 yerine sadece $20’a 9 uygulama!

15

Bir süredir uygulama paketi yazamamıştım, ancak dün yepyeni bir çıkınca ilk boş vaktimde sizlerle paylaşmak istedim. 🙂 Daha önce de birkaç defa tanıtımını yaptığımız nanoBundle paketinin 5.si içerisinde 8+1 uygulama barındırıyor, ve toplam değeri $610 yerine sadece $19.99’a satılıyor. Yani neredeyse %96 indirimle!

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 2

MacHeist nanoBundle 5 paketinde neler var?

Adı “nano” olmasına rağmen paket kapsamında yer alan 8 uygulama ve toplamda $610’ı bulan fiyatı hiç de küçük değil. Ek olarak henüz bilmediğimiz $99 değerinde sürpriz uygulama da açıldığında toplamda 9 uygulama sahibi olacağız.

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 1

Güncelleme (22 Temmuz 2014): 

  • Paketteki $99 değerindeki sürpriz uygulama açıklandı: Data Rescue 3
  • Ayrıca kilitli olan Intaglio uygulaması da artık erişilebilir durumda.
  • Unutmadan, paketin süresi yarın sabah 6’ya kadar devam ediyor. Almayı düşünenler için son 12 saat! 🙂

data-rescue-3

Güncelleme (23 Temmuz 2014): 

  • Pakete $27 değerindeki Yep! adlı uygulama da eklendi!
  • Paketin süresi 2 gün daha uzatıldı, almayı düşünenler için son fırsat! 🙂

sihirli-elma-nanobundle-5-uygulama-paketi-15

Paket içerisindeki uygulamalara gelecek olursak, elimizdeki liste şöyle:

  1. Cinemagraph Pro ($100)
  2. WebCode ($40)
  3. Periscope Pro ($50)
  4. Vitamin-R ($30)
  5. Silo ($159)
  6. MediaCentral ($38)
  7. Oscura: Second Shadow ($5)
  8. Intaglio ($89)
  9. (sürpriz uygulama) ($99)

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 4

Ayrıca pakete ödenen ücretin %10’u da bağış yapılıyor. Dilersek 10 farklı organizasyon arasından istediğimizi seçerek bağışımızın nereye gideceğini belirleyebiliyoruz.

Uygulamalar

Sözü fazla uzatmadan uygulamaları kısaca tanıtmak istiyorum. Ancak hepsini tek tek test etme ve deneyimleme şansım olmadığı için sadece 1-2 cümlelik açıklamalar ile paylaşacağım.

1. Cinemagraph Pro ($100)

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 5

Hareketli fotoğraflar(!) yapabilmemizi sağlıyor. “Apple Design Awards” ödülü sahibi bu uygulamanın, fotoğraflara hareket katarken tam olarak ne yaptığını anlamak için aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

[youtube id=”e711ddzNKYo”]

2. WebCode ($40)

Çizimleri web sayfalarına “anında” dönüştüren WebCode uygulaması ile artık kodlama yapmaya gerek kalmıyor. Çizimlerinizi, resimlerinizi bir web sayfasına dönüştürmek için saatlerce, belki de günlerce Javascript, HTML5 Canvas, CSS vb. dillerde kodlama yapmak yerine WebCode uygulaması bu işi sizin için kolay bir şekilde hallediyor.

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 6

3. Periscope Pro ($50)

Mac’inizi evin içinde küçük bir MOBESE kamerasına dönüştürmeye ihtiyacınız var mı? Bu uygulama ile evimizde biz yokken bile Mac’imiz bir güvenlik kamerası gibi çalışıyor.

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 7

4. Vitamin-R ($30)

Bilgisayar başında dikkat dağılması veya odaklanma sorunu yaşıyor musunuz? Vitamin-R uygulaması, yapmamız gereken işleri küçük parçalara bölerek “böl-parçala-yoket” sistematiğinde çalışmamıza yardımcı oluyor. Ayrıca çalışırken zaman zaman yine dikkatimiz dağılırsa bize önemli noktaları hatırlatarak yeniden odaklanmamızı sağlıyor. 🙂

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 8

5. Silo ($159)

Paketin en pahalısı olan bu uygulama sayesinde 3 boyutlu çizimler yapmak oldukça kolaylaşıyor. Temiz arayüzü ve kolay kullanımı sayesinde Silo uygulaması ile 3D çizimler yapmak çok kolay.

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 9

6. MediaCentral $38

Mac’imizi bir “media center”a dönüştüren MediaCentral uygulaması, aslında Apple’ın bir süre önce geliştirmesini durdurduğu ve işletim sisteminden çıkarttığı Front Row uygulamasının “olması gerketiği gibi” hali diyebiliriz. 🙂

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 10

7. Oscura: Second Shadow ($5)

Her paketin olmazsa olmazı olan oyun kategorisinde bu sefer bi platform oyunu var. Bir deniz feneri görevlisi olarak, “gölge yaratığın” fenerimizden çaldığı Aurora taşını geri almaya çalışıyoruz.

Bu oyunu görünüş olarak LIMBO’ya benzettiğimi söylemem lazım. Oldukça gizemli ve ilginç bir atmosferi var gibi görünüyor.

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 11

8. Intaglio ($89)

Tıpkı Silo uygulaması gibi, ancak bu sefer 2 boyutlu çizim yapmamızı kolaylaştıran bir uygulama Intaglio. Daha önce çizim yapmamış olanların bile kolayca kullanmaya başlayıp profesyonel seviyede çizimleri hayata geçirebileceği bu uygulama da $90’lık fiyatıyla, paketin pahalı uygulamaları arasında yer alıyor.

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 12

Bu paketi ne zamana kadar alabiliyorum?

Her uygulama paketinde olduğu gibi bu pakete de sahip olmak için belirli bir süre var. Paketin geçerlilik süresi yaklaşık 5 gün sonra bitiyor. Bu sebeple beğendiğimiz bir uygulama varsa hızlıca karar verip almakta fayda var.

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 13

Pakete nasıl sahip olabiliyorum?

Paketi satın almak için http://macheist.com adresini ziyaret ederek “Buy Now” butonuna tıklamamız ve karşımıza gelen adımları takip etmemiz gerekiyor.

Sihirli elma nanobundle 5 uygulama paketi 14

Paket içerisinde ilginizi çeken veya işinize yarayabilecek uygulamalar var mı? Fotoğraf, video, ya da 2D/3D çizimle uğraşıyor musunuz? Paketle ilgili yorumlarınızı bekliyorum…


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


15 Yorumlar

  1. MacHeist’in her zaman yaptığı gibi satın aldığımız bundle bedelinin %10’unu seçtiğimiz bir hayır kurumuna da bağış yapıyor…

  2. Satın aldım ve hepsini teker teker denedim. öncelikle amatör düzeyde mac kullananlara asla tavsiye etmem çünkü burda uygulamaların her ne kadar basitleştirildiğinden bahsedilsede onlar hala profesyonel uygulamalar. paketin içindeki oyun ise adamı deli edecek türden. Amatörlerin rahatça kullanabileceği uygulamalar MediaCentral ve Vitamin-R2

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz