Ana Sayfa Haberler iPhone 6s Türkiye lansmanı 23 Ekim’e ertelendi

iPhone 6s Türkiye lansmanı 23 Ekim’e ertelendi

7

Daha önce iPhone 6s için 16 Ekim olarak açıklanan lansman tarihi 23 Ekim’e ertelendi. Bunun sebebi ise ne yazık ki geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da yaşanan ve tüm ülkeyi yasa boğan bombalı saldırılar…

sihirli-elma-iphone-6s-lansman-2

Fazla söze gerek yok. Apple Ankara’daki saldırılar sebebiyle bu hafta yapacağını açıkladığı iPhone 6s lansmanını 23 Ekim’e erteledi.

Saldırının ertesinde, bu hafta başında Tim Cook’un da Twitter’da paylaştığı bir tweet, zaten Apple’ın ne kadar hassas olduğunu vurguluyor:

Muhtemelen Tim Cook’un direkt bir müdahalesi ile lansmanın bu hassas dönemde yapılmaması kararının çıktığını tahmin edebiliriz.

Bu vesile ile hepimizin tekrar başı sağolsun, tekrar tüm ülkemize geçmiş olsun diliyorum.

sihirli-elma-iphone-6s-lansman-1


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


7 Yorumlar

    • Durum bombayla ilgili. Basının, millet böyle bir ortamda kuyruk oldu telefon alıyo manjetiyle bir araya gelmek istemiyorlar. Doğru hareket.

  1. bir adı var bir namı var piyasaya sürüldüğü ilk gün bilmem kaç bin adet satması lazım, haftanın rekorunu bilmem kaç milyon satışla kırması lazım falan filan .. olması gereken seneryo bu olduğu için erteleme kararı apple şirket namı açısından doğru olmuş.. yoksa ölen ölmüş giden gitmiş çokta umurlarındaydık..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz