Ana Sayfa Haberler iPhone 6s için 3D Touch Reklamı

iPhone 6s için 3D Touch Reklamı

5

iPhone 6s ile gelen yeni özelliklerden belki de en çok dikkat çekeni 3D Touch. Apple da 3D Touch’ı tanıtmak ve anlatmak için oldukça fazla çaba sarfediyor. Lansman döneminde de bir video ile 3D Touch’ı anlatan Apple, bu sefer de kısa bir reklam filmiyle 3D Touch’ın nasıl kullanıldığını ve pratikliğini anlatmaya çalışmış.

iPhone 6s’in ABD’de piyasaya çıktığı gün inceleme şansım olmuş, 3D Touch’ın hissiyatını da oldukça beğenmiştim. Ama Türkiye’den almak istediğim için (sanırım şimdi biraz pişmanlık duyuyorum bu konuda) beklemiştim.

Bakalım 3D Touch günlük hayatımızda ne kadar yer tutacak? Gerçekten Apple’ın bahsettiği kadar pratik özellikler sunabilecek mi?

iPhone 6s kullanan arkadaşlardan da yorumlarını duymak isterim elbette… 🙂

sihirli-elma-iphone-6s-3d-touch


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


5 Yorumlar

  1. 3D Touch cidden ayrı bir keyif. Şimdilik 25 uygulamada kullanılabiliyor. Umarım önümüzdeki günlerde bütün uygulamalar bu özelliğe destek verir. iPad Air’de ekranı ikiye bölüp iki işi birden yapmak gibi. 3D Touch ile uygulama kullanımı daha hızlı ve keyifli hale geliyor.

  2. 6dan 6s e geçince 3d touch ın farkına varmadım taki bu yazıyı okuyana kadar. Çokta etkili değil fotoraflar dışında .

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz